Πρωτοχρονιά στην Μίκρα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτοχρονιά στην Μίκρα





ΟΙ συνεργάτες του Ιρανού επιχειρηματία Χοσεϊν Χενταγιάτι θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη ούτως ώστε να ξεκινήσουν τον οικονομικό έλεγχο αλλά και να δούνε από κοντά τις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Εκτός από τον οικονομικό έλεγχο θα υπάρξει αναλυτική αναφορά σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Μάλιστα οι συνεργάτες του Ιρανού επενδυτή θα έχουν την ευκαιρία να να δούνε και δυο παιχνίδια από κοντά ώστε να έχουνε και μια πρώτη άποψη και για την ομάδα στους αγώνες με Καβάλα και ΠΑΟΚ, αλλά και τον κόσμο .

Η αγωνία είναι μεγάλη στον κόσμο της ομάδας ο οποίος δεν έχει ακούσει πάρα πολλά για το ποιόν του Χοσεϊν Χενταγιάτι, όμως πρέπει πρώτα να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες ούτως ώστε να περάσει στα χέρια του Ιρανού επιχειρηματία η ομάδα. Το θέμα του υποψήφιου επενδυτή στον Ηρακλή έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, πράγμα το οποίο δεν χρειάζεται στην προκειμένη περίπτωση, καθώς υπάρχει και το αγωνιστικό το οποίο τρέχει αυτή την στιγμή.

Το γεγονός ότι δεν θέλουν να δώσουν δημοσιότητα στο θέμα οι συνεργάτες του Χοσεϊν Χενταγιάτι δίνει άλλο νόημα στις συζητήσεις των δυο πλευρών, διότι δεν θέλουν να προβούν σε καμία τοποθέτηση μέχρι να ολοκληρωθούν οι επαφές, πράγμα το οποίο δείχνει ότι πρόκειται για μια σοβαρή περίπτωση ανθρώπων που θέλουν να μπούνε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Τόσα χρόνια οι δηλώσεις και οι φημολογίες μόνο κακό έκαναν και μπορούν να κάνουν, γι αυτό μέχρι να τελειώσουν οι συζητήσεις δεν θα υπάρξει κάποια τοποθέτηση από τις δυο πλευρές. Επιπλέον δε, η πλευρά του Ασιάτη επιχειρηματία δεν ήθελε εξ΄αρχής διαφήμιση, πόσο μάλλον τώρα που θα έρθουν οι συνεργάτες του στην Ελλάδα για τις τελικές διαπραγματεύσεις.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ