ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... #0002 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... #0002


Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία πάνω απ' όλα. Πέρασαν λοιπόν οι γιορτές και επιστρέφουμε όλοι σιγά-σιγά στους φυσιολογικούς μας ρυθμούς.

  Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία πάνω απ' όλα. Πέρασαν λοιπόν οι γιορτές και επιστρέφουμε όλοι σιγά-σιγά στους φυσιολογικούς μας ρυθμούς.   Αρχίζει ξανά το πρωτάθλημα λοιπόν, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη στα Πηγάδια. Δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας, αφού οι θρακιώτες τα πάνε πολύ καλά στην έδρα τους έχοντας σε οχτώ αγώνες έξι νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Βέβαια ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα απο τους γηπεδούχους και αν αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει, εύκολα ή δύσκολα θα φύγει απο την Ξάνθη με τους τρείς βαθμούς της νίκης. Κατά την δική μου ταπεινή άποψη, επειδή η ακριτικήη ομάδα δεν συνηθίζει να περιμένει τον αντίπαλο της και παίζει ανοιχτά, αυτό είναι θετικό για την ομάδα μας, η οποία δυσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες. Μακάρι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, ώστε να ξεκινήσει τη νέα χρονιά με το δεξί.

  Όσον αφορά τά μεταγραφικά, η πράτη κίνηση της ΠΑΕ είναι προ των πυλών, αφού ο Ολλανδός αμυντικός μέσος Μαντούρο ήρθε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και εκτός απροόπτου θα επανέλθει τη Δευτέρα για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Επίσης στην Ιταλία γράφτηκε για τον φορ της Κιέβο Αρτεμάνι, ο οποίος φέτος δεν παίζει στην ομάδα του, αλλά έχει κάνει πολύ καλές χρονιές στην SERIE B. Με τον Μαάρτενς περιμένουμε ακόμα, μιας και ο Ντικ Άντβοκατ είπε οτι ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει στην Άλκμααρ, ενώ ο Ένοχ κατέληξε στην Τουρκική Αντάλιασπορ. Αυτό που εύχομαι για τις μεταγραφές, είναι να κλείσουν όσο δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα εν όψει της δύσκολης συνέχειας.
 
 
  Ας ελπίσουμε οτι όλα θα πάνε καλά την Κυριακή στη Ξάνθη, ν' αρχίσει το 2014 με νίκη !!Τα ξαναλέμε σύντομα.

Γ.Α.                                                                                                                                               #0002

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ