Αγχωτική νίκη με Ζαχορα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Αγχωτική νίκη με Ζαχορα




Ο Ηραλής υποδέχεται την ομάδα της Καβάλας για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου και θέλει μόνο την νίκη ώστε να παραμείνει μέσα στην πρώτη τετράδα. Αντίθετα η Καβάλα έρχεται αποδεκατισμένη στο Καυτανζόγλειο αλλά και με αποστολή ανάγκης, να θυμήσουμε επίσης ότι στον πρώτο γύρο η Καβάλα κέρδισε τον Ηρακλή με 3-2.

Η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος έχει κάνει ένα καλό σερί νικών όπου και σταμάτησε στην Ζάκυνθο καθώς οι κυανόλευκοι έφεραν ισοπαλία. Το καλό αγωνιστικό πρόσωπο των κυανόλευκων θέλει να δει και πάλι ο κόσμος της ομάδας καθώς με νίκη ο Ηρακλής πλησιάζει και στον ένα πόντο τον Εθνικό Γαζώρου που έφερε ισοπαλία στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό εκτός έδρας. Ο Αργεντίνος τεχνικός που εφτασε αργά εχθες το βράδυ θα είναι στον πάγκο του Ηρακλή, όπως και θα έχει και τον ευχάριστο πονοκέφαλο να έχει ξανά στην διάθεση του τους, Λίμα και Γιάρολιμ.

Το παρών στο Καυτανζόγλειο θα δώσουν και οι εκπρόσωποι του Ιρανικού ομίλου όπου και θα δούνε το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα όσο και αυτό με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη στι 20:00 για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σχόλιο Α' Ημιχρόνου: Ο Ηρακλής παρουσιάστηκε αρκετά νωχελικός στο πρώτο ημίχρονο χωρίς καμία κλασική φάση καθώς οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν σε μαζική άμυνα αλλά και μακρινές μπαλιές στην επίθεση. Οι κυανόλευκοι είχαν μόνο ένα pasing game εκτός περιοχής πράγμα το οποίο δεν ωφέλησε σε καμία περίπτωση την ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος η οποία πρέπει να αλλάξει άμεσα αγωνιστικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο.

Σχόλιο Β' Ημιχρόνου. Οι κυανόλευκοι παρουσιάστηκαν ελαφρώς βελτιωμένοι στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν έλειψαν και πάλι οι λανθασμένες ενέργειες, αλλά ο Ζάχορα έδωσε την λύση με κεφαλιά ψαράκι στο 80' λεπτό. Ο Ηρακλή προβλημάτησε με την σημερινή του εμφάνιση αλλά πήρε τελικώς το τρίποντο και υποδέχεται την Πέμπτη τον ΠΑΟΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος με ανεβασμένη ψυχολογία.


Εξέλιξη Β΄Ημιχρόνου

59' Ο Κουρέλας κάνει το σουτ, η μπάλα πάει λίγο άουτ.

80' 1-0: Σέντρα του Σιατραβάνη, κεφαλιά ψαράκι το Ζάχορα και 1-0 ο Ηρακλής

87' Ωραίο σουτ του Ονουάτσι στο δοκάρι

88' Ο Τσιλιανίδης πλασάρει τον Γιαννίκογλου, λίγο άουτ.

90' Ο Σιατραβάνης κάνει ωραίο πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.




Εξέλιξη Α' Ημιχρόνου

* Ο Ηρακλής πιέζει ασφυκτικά την Καβάλα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

* Αρκετά νωχελικός ο Ηρακλής ο οποίος προσπαθεί να ανοίξει την άμυνα της Καβάλας που απο την μεριά της προσπαθεί να βγει στην βγει στην αντεπίθεση με μακρινές μπαλιές από τα σέντερ μπακ.


Εντεκάδες

Ηρακλής( Όγιος): Χουάντερσον, Τσιλιανίδης, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός(22' Λίμα),  Πουρτουλίδης, Κοντοδήμος, Μπάμπα, Τάι(86' Ζάχορα) Ονουάτσι, Σαββίδης, Ματσούκας(55' Σιατραβάνης)

Καβάλα( Μαραντάς):Γιαννίκογλου, Κουρέλας ( 75' Αρτσέ), Ρεβυθόπουλος( 70' Παπαργυρίου), Πόπτσης( 86' Αλεξίου)Καρλόπουλος, Χόρτσας, Ντομί, Κουρέλας, Γκαρακλίδης, Βαλεριάνος, Πάλλας, Λουκάρης

Αλλαγές

Ηρακλής:Κηπουρός, Γιάρολιμ,   Ζάχορα, Ινζόγλου, Κραγιόπουλος

Καβάλα:Τιγγιρίδης, Παπαργυρίου,  Αλεξίου, Μαυρίδης, Παπαδόπουλος, Δρίττας

Κάρτες

κίτρινες: Χόρτσας, Βαλεριάνος, Ντολμπί

κόκκινές

Διαιτητές

Α΄Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Παράσιου(Ημαθίας), Σίπκας(Πέλλας)
Δ' Διαιτητής Καραντώνης (Ημαθίας)

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ