ΑΘ 10: '' Είσαι ψεύτης'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΑΘ 10: '' Είσαι ψεύτης''







Μετά την γραπτή τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής Θόδωρου Παπαδόπουλου πήρε σειρά η απάντηση της ''Αυτόνομης θύρας 10'' προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής από το επίσημο site του συνδέσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους επειδή έχουμε μπλέξει με κατ' επάγγελμα ψεύτες πρέπει να ενημερώσουμε όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ για το τι ακριβώς συνέβη χθες το βράδυ στην Κατερίνη.
Μετά την λήξη του αγώνα όλοι όσοι βρισκόμασταν στα γραφεία του συνδέσμου κατευθυνθήκαμε στο ξενοδοχείο της ομάδας για να χειροκροτήσουμε τους παίκτες αλλά και για να βρούμε τον "κλάψα" και να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή τι γίνεται με το μέλλον του ΗΡΑΚΛΗ. Ο "κλάψας" δεν ήταν στο ξενοδοχείο και προσπαθήσαμε να επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά μαζί του. Δεν σήκωνε το τηλέφωνο κι έτσι απευθυνθήκαμε στον Μπέζα ο οποίος ήταν παρών στο ξενοδοχείο. Αυτός μίλησε με τον "κλάψα" και μας ενημέρωσε ότι ήταν ήδη στην Κατερίνη και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει στη Μίκρα όπως ζητούσαμε εμείς. Είπαμε στον Μπέζα να ξαναεπικοινωνήσει μαζί του και να του πει ότι η συγκεκριμένη συνάντηση δεν έπαιρνε άλλη αναβολή και ότι εμείς θα πηγαίναμε στην Κατερίνη. Μάλιστα είπαμε στον Μπέζα να του πει ότι για να μην πάμε σπίτι του, θα τον περιμέναμε στο καφέ - ζαχαροπλαστείο που συχνάζει και λέγετε "Πόδας".
Στη Κατερίνη όμως τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως περιμέναμε. Τα δυο αμάξια προπομποί με το που εισήλθαν στην πόλη έγιναν αντιληπτά από την αστυνομία η οποία προφανώς μας περίμενε στην είσοδο και άρχισε μια καθόλου διακριτική παρακολούθηση. μετά από λίγα λεπτά οι 8 επιβάτες των πρώτων αυτοκινήτων προσήχθησαν στο τμήμα της Κατερίνης. Μέχρι βέβαια να γίνει αυτό οι υπόλοιποι 25 οπαδοί του Ηρακλή είχαν ενημερωθεί και άλλαξαν δρομολόγιο φτάνοντας τελικά στο σημείο συνάντησης. Εκεί τους περίμενε ολόκληρη η αστυνομική διεύθυνση Πιερίας οι οποίοι κράτησαν τις ταυτότητες των οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ μέχρι αυτοί να φύγουν από την πόλη. Στο σημείο παραμείναμε μέχρι να αφεθούν ελεύθεροι και οι 8 που ήταν στο τμήμα και μετά αποχωρήσαμε με αστυνομική συνοδεία ως τα Μάλγαρα.
Δυστυχώς για σένα "κλάψα" οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο τμήμα αλλά και οι ασφαλίτες που βρίσκονταν στη καφετερία μας εξήγησαν ακριβώς ποιος τους ειδοποίησε και γιατί.
Αυτή είναι η αλήθεια και προκαλούμε το νομικό τμήμα της ΠΑΕ που απειλεί δημοσιογράφους με μηνύσεις να τις κάνει σε εμάς, πρώτον γιατί εμείς τους ενημερώσαμε και δεύτερον γιατί έχουμε συνηθίσει.
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν "κλάψα" ξεκίνησες έναν "πόλεμο χαρακωμάτων". Έχεις πειστεί ότι οι Ιρανοί θα σου δώσουν λεφτά πολλά και δεν καταλαβαίνεις γιατί είσαι και βραδύνους ότι η ομάδα ΔΙΑΛΥΕΤΕ όχι γιατί δεν υπάρχουν χρήματα αλλά γιατί είσαι ΑΧΡΗΣΤΟΣ - ΛΙΓΟΣ - ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ - ΨΕΥΤΗΣ και εσχάτως ρουφιάνος!!!
Καλούμε όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ στα γραφεία της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΘΥΡΑΣ 10 σήμερα στις 9:00 για να καθορίσουμε τη στάση μας από εδώ και πέρα.
ΥΓ: Όλως τυχαίως χθες κλήθηκαν από την αστυνομία και δυο μελή του συνδέσμου μας να απολογηθούν το Σάββατο μετά από ονομαστική μήνυση που τους έκανε ο πρόεδρος; χορηγός; μαϊντανός; του μπάσκετ ποιμενίδης. Παππού ου γαρ έρχεται μόνον...

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ