Πέρασε τρίτος ο Ηρακλής - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Πέρασε τρίτος ο Ηρακλής





Ο Ηρακλής προσπέρασε με την σημερινή του νίκη τον Εθνικό Γαζώρου καθώς οι κυανόλευκοι έφυγαν με το διπλό από τις Σέρρες με τα γκολ του Μπουκουβάλα και Ονουάτσι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας κλασικές ευκαιρίες, όμως η μπάλα τιμώρησε τους Σερραίους, καθώς στο 20' ο Μπουκουβάλας άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ έπειτα από παράλληλη σέντρα του Ματσούκα η οποία πήγε να καταλήξει στα δίχτυα του Μέλκα. Από εκεί και πέρα ο Ηρακλής κράτησε μπάλα και με κύριο εκφραστή τον Μπάμπα ο οποίος είναι από τους καλύτερους παίκτες του Ηρακλή τον τελευταίο μήνα, ηρέμησε το παιχνίδι των κυανόλευκων καθαρίζοντας και αρκετές προσπάθειες των γηπεδούχων στην επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε δυνατά και ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρμα του με τον Ονουάτσι ο οποίος πέτυχε το πρώτο τέρμα της σεζόν μετά από ωραίο συνδυασμό Γιάρολιμ-Πουρτουλίδη, ο πρώτος έκανε το σουτ, ο Μέλκας έκανε μια ασταθείς απόκρουση και ο επερχόμενος ο Ονουάτσι έκανε το 0-2 στο 49' λεπτό. Μετά το δεύτερο τέρμα του Ηρακλή, η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη είχε τις ευκαιρίες να μειώσει το σκορ, όμως ο εκπληκτικός σήμερα Χουάντερσον κράτησε τον Ηρακλή ζωντανό και σε μεγάλο ποσοστό η νίκη οφείλεται και στον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα που στο 0-0 ακόμα έκανε σπουδαίες επεμβάσεις.

Πλέον ο Ηρακλής βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, μειώνοντας την διαφορά από την Νίκη Βόλου που έχει 31. Ο Ηρακλής την ερχόμενη εβδομάδα υποδέχεται τον Πιερικό και θέλει μόνο την νίκη ώστε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την πρώτη δυάδα, καθώς η Νίκη Βόλου υποδέχεται την Κέρκυρα την Δευτέρα 20/01 στο Πανθεσσαλικό.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ