Η αγωνία στο ''κόκκινο'' , και το απόγευμα η τοποθέτηση. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Η αγωνία στο ''κόκκινο'' , και το απόγευμα η τοποθέτηση.





Ο Ηρακλής βρήκε τα αγωνιστικά του πατήματα και έχει βάλει πλώρη ολοταχώς για την Σούπερλιγκα αλλά τα διοικητικά προβλήματα βρίσκονται και πάλι εμπόδιο ώστε αυτή η ομάδα να αποκτήσει την κατάλληλη ηρεμία. Η απάντηση του Ιρανικού ομίλου δεν ήρθε ακόμα και η ανησυχία των ποδοσφαιριστών αλλά και του κόσμου έχει χτυπήσει ''κόκκινο''.

Αυτή η απάντηση των Ιρανών δεν έχει φτάσει ακόμα, και στις εγκαταστάσεις της Μίκρας αναμένουν όλοι την απάντηση του πρόεδρου Θόδωρου Παπαδόπουλου που χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα. Εξάλλου αναμένεται να μπούνε και άλλα χρήματα στον λογαριασμό των παικτών, κάτι το οποίο θα είναι μια οικονομική ανάσα για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή.

Ο κόσμος του Ηρακλή παρακολουθεί ανήσυχος τις εξελίξεις όσον αφορά την ΠΑΕ και δεν θέλει αυτή η ενότητα που υπάρχει στην ομάδα. όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι να μην χαλάσει σε καμία περίπτωση. Όλες αυτές τις ημέρες ο κόσμος άκουσε πάρα πολλά για τον Ιρανικό υποψήφιο όμιλο που θέλει να πάρει την ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά μέχρι στιγμής η απάντηση αυτού δεν έχει έρθει ακόμα.

Όσον αφορά το τελεσίγραφο, που αναφέρεται γενικώς, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Έλληνα εκπροσώπου των Ιρανών, τελεσίγραφο δεν υπάρχει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αμανατίδης θα προβεί σε γραπτή τοποθέτηση αργά το απόγευμα για το που βρίσκεται η διαδικασία του των δυο πλευρών (σ.σ..Θ. Παπαδόπουλος-Ιρανικός όμιλος).

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ