Γιατί να φοβηθεί; - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Γιατί να φοβηθεί;






Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει αύριο στις 17:00 τον ΠΑΟΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος στο γήπεδο της Τούμπας. Οι παίκτες του Γκιγιέρμο Όγιος με μεγάλο όπλο την ψυχολογία αλλά και την αγωνιστική φόρμα που περνάει η ομάδα, πάει στην Τούμπα για να διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης που υπάρχουν.

Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς έχει ένα γεμάτο ρόστερ με πληθώρα επιλογών, αλλά αυτό που προβληματίζει τον Ολλανδό προπονητή είναι η αγωνιστική κατάσταση της ομάδος του, διότι οι ευκαιρίες δεν μπαίνουν γκολ. Κάτι το οποίο ο δικέφαλος ψάχνει εδώ και καιρό σε μεταγραφικό επίπεδο, δηλαδή τον επιθετικό που θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Οι φωνές του προπονητή του ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν αρκετές για την παρουσία των παικτών του στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, και αυτές οι φωνές έχουν σκοπό να αφυπνίσουν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που τον τελευταίο καιρό δέχονται ουκ ολίγες φάσεις από τις αντίπαλες ομάδες.

Οι κυανόλευκοι από την άλλη μεριά έχουν τα δικά τους προβλήματα τα οποία όμως δεν αφορά τόσο το αγωνιστικό κομμάτι αλλά το διοικητικό, όμως η ομάδα του Ηρακλή είναι αρκετά φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό και αυτό είναι ένα από τα όπλα θα έχει αύριο στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος. Η παρουσία των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή είναι αρκετά καλή τον τελευταίο και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον αυριανό του αντίπαλο, και πόσο μάλλον να φοβηθεί.

Στον πρώτο αγώνα ο Ηρακλής έδειξε αγωνιστικό πάθος και πυγμή, κάτι το οποίο δυσκόλεψε αρκετά τους ασπρόμαυρους οι οποίοι αναλώθηκαν σε αντεπιθέσεις, και μια από αυτές μπήκε στα δίχτυα. Το σκορ του πρώτου αγώνα αδικεί τους κυανόλευκους που κοίταξαν στα ίσα το μεγάλο μπάτζετ του ΠΑΟΚ, όπως θέλει να δείξει και αύριο, και γιατί όχι με λίγη τύχη να προκριθεί. Αφού και ο δικέφαλος στο πρώτο παιχνίδι είχε την τύχη με το μέρος του.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ