Το μεγάλο λάθος του Σάββα. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Το μεγάλο λάθος του Σάββα.





Ο Ηρακλής δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο αγωνιστικά και συνεχίζει να κερδίζει τρίποντα τα οποία ανοίγουν την διαφορά από τους διώκτες του όπου βλέπουν τον Ημίθεο να έχει βάλει για τα καλά μπροστά την μηχανή του και να μην σταματάει σε κανένα σταθμό (σ.σ. αγώνα).

Τα οικονομικά προβλήματα δεν λείπουν από το στρατόπεδο του Ηρακλή, και άπαντες περιμένουν την τελική απάντηση των Ιρανών οι οποίοι πήραν στα χέρια τους εχθές τα τελευταία έγγραφα που ζήτησαν από την προηγούμενη εβδομάδα. Άπαντες περιμένουν με αγωνία την τελική απάντηση του Ιρανικού ομίλου και η αναμονή φέρνει παράλληλα και ανησυχία αλλά και αμφισβήτηση.

Η ομάδα έχει αποκτήσει μια ''ασπίδα''  που μπορεί να χαρακτηριστεί ως μεγάλο όπλο των ποδοσφαιριστών αλλά και όλου του τεχνικού τιμ που κλείνουν τα αυτιά τους σε ότι αφορά τις φημολογίες που διαρρέονται γύρω από την ομάδα, όπως και στο οικονομικό θέμα όπου υπάρχει υπομονή και στήριξη από τους ποδοσφαιριστές, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει με τον διευθυντή των ακαδημιών Σάββα Κωφίδη.

Οι υποσχέσεις που δόθηκαν στον Σάββα Κωφίδη για να πάρει ένας μέρος των οφειλομένων που του χρωστάει η ΠΑΕ δεν έγιναν, και έτσι ο νομικός του σύμβουλος κ. Ζελελίδης κίνησε τις διαδικασίες για την κατάπτωση της εγγυητικής της ομάδας. Μετά από αυτό το γεγονός σίγουρα δημιουργείται θέμα με τον Σάββα Κωφίδη που δεν αποκλείεται να υπάρξει και θέμα παραίτησής του, είτε απόλυσης του από υπεύθυνος ακαδημιών του Ηρακλή.

Το μεγάλο λάθος του Σάββα Κωφίδη είναι ότι σε μια τέτοια εποχή που όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή κάνουν υπομονή όσον αφορά το οικονομικό, ο υπεύθυνος ακαδημιών κινεί τις διαδικασίες ώστε να προσθέσει ακόμα ένα πρόβλημα το οποίο υπάρχει στην ομάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό θέλουν να έχουν κανονικά το μισθό τους ώστε να έχουν τα απαραίτητα αγαθά στο σπίτι τους, όμως αυτοί οι άνθρωποι κάνουν υπομονή.

Και πιο παλιά ο Σάββας Κωφίδης είχε κάνει προσφυγή για οφειλόμενα όσον αφορά το 2010 όταν ο Ηρακλής κυριολεκτικά πάλευε να μείνει στην κατηγορία (σ.σ. σχετ. δημοσίευμα http://www.inewsgr.com/17/ekane-prosfygi-o-kofidis.htm).

Στον κόσμο της ομάδας όμως η κίνηση του Σάββα Κωφίδη δεν άρεσε καθόλου. Και πιο συγκεκριμένα όταν η ομάδα έχει το οικονομικό πρόβλημα, άπαντες κάνουν υπομονή και ένας άνθρωπος τον οποίο τον θεωρεί κομμάτι της ομάδας σε δημιουργεί θέμα, τότε ποιος θα σε στηρίξει είναι ένα εύλογο ερώτημα.  Όταν όμως δεν έχεις μια σταθερή διοίκηση να τα λύσει όλα αυτά, τα συγκεκριμένα προβλήματα πάντα θα υπάρξουν. Και ο κόσμος της ομάδας το ξέρει καλά αυτό εδω και πάρα πολλά χρόνια.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ