MIA... ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ ΣΤΟ ''2'' ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ !!! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

MIA... ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ ΣΤΟ ''2'' ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ !!!

THANOS KASAPIS
Είπε όχι ο Ολυμπιακός στα (υποτιθέμενα) 12 εκ. ευρώ της Φούλαμ για τον Μήτρογλου. Μια μικρή μειοψηφία ''το κατάπιε αμάσητο'' ( κυρίως φίλοι του Ολυμπιακού, απ' αυτούς με... την προβιά, όχι από τους λογικούς )!..



  Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δώσει οποιαδήποτε ομάδα (πέρα κάποιων Ανατολικοευρωπαϊκών ομάδων)  την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αυτό το ποσό αλλά ούτε και στο προ τριμηνίας φορμάρισμα του. Κατά το οποίο η BILD σε μια έρευνα που έκανε εκείνη την εποχή (των πολύ καλών του εμφανίσεων), όσον αφορά την κοστολόγηση παικτών που έχουν αναδείξει πρώτα το ταλέντο τους στην Γερμανία, το ''ταμπελάκι'' της τιμής του Έλληνα διεθνή έγραφε ''4-5,5 εκ. ευρώ.'' Άρα προσωπικά προτιμώ να ... φάω την γλαρόσουπα, από το να πιστέψω ότι αρνήθηκε ο Ολυμπιακός μια τέτοια προσφορά. Άρα ή θα το διαψεύσει η Φούλαμ ή όχι. Αλλά και να μην το διαψεύσει (αν ασχοληθεί με το θέμα βέβαια), θα την θεωρήσω απλά όπως τους ''λαγούς'' στον στίβο (κάτι που επίσης δεν πιστεύω). 


  Δεν γίνεται για έναν παίκτη όπως τον Μπερμπάτοφ, ο οποίος στην Γιουνάϊτεντ έβαλε περίπου 50 γκολ ( 1 κάθε δυο συμμετοχές ), βασικός στις περισσότερες εμφανίσεις του, να τον έκανε δικό της με 4,5 εκ. λίρες -έναν παίκτη που σε Γερμανία και Αγγλία υπήρξε από τους πολύ καλούς striker με 170 γκολ ενεργητικό- και να δίνει για τον Μήτρογλου 12 εκ. ευρώ, τρώγοντας και ... χυλόπιτα μάλιστα ! 



  Αλλά έτσι είναι η αγορά, οι ομάδες προσπαθούν ν' ανεβάσουν την αξία του παίκτη τους (και καλά κάνουν), με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο. Αλλά δεν είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να τους πιστεύουμε. Εγώ θα φάω την... γλαρόσουπα μου, το σανό με πειράζει στο στομάχι.


Υγ.. Πιθανότατα ν' ανέβει η τιμή του Μήτρογλου (ή και να πέσει, αναλόγως τις εμφανίσεις του) είτε στον αγώνα με την Γιουνάτειντ, είτε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Τα επιτεύγματα του στο χαμηλής ταχύτητας ελληνικό πρωτάθλημα δεν απασχολούν καθόλου ομάδες από top πρωταθλήματα και ιδιαίτερα αυτό της Premier league...


Υγ1.. Δεν υποτιμώ την αγωνιστική αξία του Μήτρογλου, θα ήμουν γραφικός και χαιρέκακος αν το έκανα αλλά είμαι βέβαιος πως καμία ομάδα (είπαμε εξαιρούνται οι Ανατολικές χώρες. Π.χ. Ρωσία και Τουρκία) δεν θα έδινε 12 εκ. ευρώ για τον Μήτρογλου.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ