εκδηλωσεις - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

εκδηλωσεις

HE GREAT GIG A TRIBUTE TO PINK FLOYD

18 Ιανουαρίου 2014 | Eightballclub > Κεντρικές Περιοχές Θεσσαλονίκης

The Great Gig A Tribute To Pink FloydThe Great Gig: μια οπτικοακουστική παράσταση, αφιερωμένη στη μουσική των Pink Floyd! 

Η παράσταση διαρκεί σχεδόν δυόμισι ώρες και περιλαμβάνει μουσικά κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας των Pink Floyd. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα δεν διασκευάζει τα κομμάτια, αλλά τα ερμηνεύει με πλήρη σεβασμό στις πρωτότυπες εκτελέσεις, ακριβώς όπως τα έχει γνωρίσει και αγαπήσει το κοινό. Η παράσταση συνοδεύεται καθ’ όλη την διάρκειά της από προβολή video, με θεματολογία σχετική με το αντίστοιχο μουσικό κομμάτι που εκτελείται επί σκηνής, πλαισιώνοντας κάθε εμφάνιση του συγκροτήματος και μετατρέποντάς την από απλή συναυλία σε μια οπτικοακουστική παράσταση.

Παίζουν:
Βασίλης Τοπαλίδης (φωνή), Λευτέρης Κοντογιάννης (κιθάρες, φωνή), Μανώλης Πηλείδης (κιθάρες), Νίκος Μπούμπας (keyboards, sound effects), Βαγγέλης Νοτόπουλος (μπάσο, sound effects), Βασίλης Στεργίου (τύμπανα), Γιάννης Τσάκωνας (σαξόφωνο), Μαριάννα Παπαθανασίου (φωνή), Παναγιώτης Μεταλληνός (video projections, sound effects)

Ηχοληψία: Στέφανος Χρυσάκης-Φωτισμός: Τηλέμαχος Ανδρεάδης

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ