Η αγωνία της απάντησης, και το απαραίτητο τρίποντο - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Η αγωνία της απάντησης, και το απαραίτητο τρίποντο




Ο Ηρακλής υποδέχεται αύριο την ομάδα του Πιερικού στο Καυτανζόγλειο στις 18:00 ώρα και θέλει μόνο την νίκη ώστε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, καθώς η Νίκη Βόλου που είναι δεύτερη με 31 βαθμούς φιλοξενεί στο Πανθεσσαλικό την πρωτοπόρο Κέρκυρα.

Εκτός του αγωνιστικού βέβαια υπάρχει και το διοικητικό το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους Ιρανούς να απαντάνε την Δευτέρα 20/01 στον Ηρακλή για τον αν επενδύσουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η αγωνία χτυπάει ''κόκκινο'' διότι κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα της οριστικής τους απάντησης, Παράλληλα με το ιδιοκτησιακό βέβαια εκκρεμεί και το οικονομικό θέμα αφού εχθές έγιναν πληρωμές στους ποδοσφαιριστές, όπως και την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει η δέσμευση ότι θα μπούνε και άλλοι μισθοί στον λογαριασμό των παικτών.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Γιάρολιμ θα αποχαιρετήσει τον Ηρακλή καθώς υπάρχει πρόταση από ομάδα του Europa League, και πιο συγκεκριμένα την Σλόβαν Λίμπερετς. Ο όρος του συμβολαίου του Μάρεκ Γιάρολιμ ότι αν υπάρξει πρόταση από ομάδα που παίζει στα ευρωπαϊκά κύπελλα, τότε αυτόματα θα έλυνε το συμβόλαιο του ανεξάρτητα αν ήταν ταχτοποιημένος οικονομικά η όχι. Σίγουρα πρόκειται για μια απώλεια από το ρόστερ των κυανόλευκων διότι επρόκειτο για έναν παίκτη που μπορεί να μην ήταν στις βασική εντεκάδα, αλλά ήταν ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος βοήθησε την ομάδα όταν άρχισε να βρίσκει τα πατήματα του.


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ