Η τελευταία προσκόμιση εγγράφων, και οι μεγάλες ευθύνες - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Η τελευταία προσκόμιση εγγράφων, και οι μεγάλες ευθύνες





Ο Ηρακλής βιώνει για ακόμα μια φορά αρκετά οικονομικά προβλήματα τα οποία δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα όσον αφορά τα τεκταινόμενα της ΠΑΕ. Κάθε εβδομάδα σίγουρα είναι ένας ''Γολγοθάς'' για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τον προπονητή που κάνουν μεγάλη υπομονή  αφού είναι πίσω όσον αφορά τις πληρωμές, και αυτό τονίζεται σε κάθε συνέντευξη τύπου από τον Γκιγιέρμο Όγιος.

Όσον αφορά για τον Ιρανικό όμιλο και το ενδιαφέρον του, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά οι άνθρωποι τις ΠΑΕ προσκόμισαν και τα τελευταία έγγραφα που ζήτησε ο όμιλος, και με όσα είπε ο Έλληνας εκπρόσωπος τον Ιρανών Βασίλης Αμανατίδης θα είναι τα τελευταία. Όμως πάνω σε αυτό το θέμα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής φέρει μεγάλη ευθύνη καθώς δε έχει προβεί σε καμία τοποθέτηση όσον αφορά για το που βρίσκονται οι επαφές των δυο πλευρών.

Το γεγονός ότι ο Θόδωρος Παπαδόπουλος δεν μιλάει πουθενά για τις εξελίξεις στο θέμα των Ιρανών αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν στην ΠΑΕ είναι μεγάλη ευθύνη. Ο κόσμος έχει εκφράσει την αντίθεση του με το πώς κινείται η ΠΑΕ Ηρακλής αλλά ταυτόχρονα μεγάλες ευθύνες υπάρχουν και από ολόκληρη την διοίκηση και όσοι κινούνται γύρω από αυτήν.

Η ομάδα χρειάζεται άμεσα ρευστό για να πληρωθούν παίκτες και υπαλληλικό προσωπικό,όπως και στο να γίνουν μεταγραφές που θα προσθέσουν άλλη ποιότητα στην ομάδα. Αυτή την στιγμή όμως όλοι περιμένουν την απάντηση του Ιρανικού ομίλου, πράγμα το οποίο δεν αποκλείεται να γίνει και μετά τις 31 Ιανουαρίου όπου λήγει η μεταγραφική περίοδος.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα απαντήσουν οι Ιρανοί, αλλά πρέπει ο Θόδωρος Παπαδόπουλος να βγει να μιλήσει ''εχθές'' για όλα όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ Ηρακλής! Δεν γίνεται να τρέχουν τόσο σοβαρά θέματα και ο Πρόεδρος να έχει επιλέξει τον δρόμο της σιωπής. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο Ηρακλής δεν είναι μια ομάδα που ιδρύθηκε το 2000 ούτε το 2014, ο Ηρακλής έχει 105 χρόνια ιστορίας και κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ιδέα του κόσμου. Και δεν μιλάμε μόνο για τον Θόδωρο Παπαδόπουλο αλλά και για όλη την διοίκηση, όπως και για τους καλοθελητές.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ