Ελεύθεροι οι οχτώ οπαδοί. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ελεύθεροι οι οχτώ οπαδοί.






*Το χρονικό της υπόθεσης


Μετά την λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Ηρακλή, οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή έδωσαν ραντεβού σε καφετέρια της Κατερίνης με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Θόδωρο Παπαδόπουλο ώστε να δούνε τι γίνεται όσον αφορά το τι μέλι γενέσθαι με το μέλλον της ομάδας όπου παραμένει αβέβαιο καθώς υπάρχουν αρκετές οικονομικές στασιμότητες.

Αφού οι 30 οπαδοί έφτασαν στην Κατερίνη και πιο συγκεκριμένα στο σημείο συνάντησης που θα υπήρξε ανάμεσα σε οργανωμένους και μεγαλομέτοχο, τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη διότι το παρών έδωσε η αστυνομία η οποία προέβη σε προσαγωγές οχτώ οπαδών. Σίγουρα περιμένουμε απαντήσεις για την παρουσία της Αστυνομίας στο συγκεκριμένο μέρος, και ποιος είναι ο λόγος που έγιναν οι συλλήψεις και γιατί.

Ο Ηρακλής περνάει ακόμα μια δύσκολη φάση της ιστορίας του όσον αφορά το οικονομικό σκέλος και αντ' αυτού αντί να γίνει η συνάντηση, κάποιοι απόψε θα κοιμηθούν στα κρατητήρια  Μάλιστα οι υπόλοιποι οπαδοί που πήγαν στην Κατερίνη για την συνάντηση, απειλούνται με προσαγωγές αν δεν φύγουν από το συγκεκριμένο σημείο.

* 00:30 Ελεύθεροι οι οχτώ οπαδοί του Ηρακλή καθώς δεν υπήρξε κανένας λόγος κράτησης τους.



Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ