Σε αναμονή για την απάντηση των Ιρανών - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Σε αναμονή για την απάντηση των Ιρανών





Ο Ηρακλής συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας παράλληλα και ωραίο ποδόσφαιρο, πράγμα το οποίο έχει κερδίσει τον κόσμο της ομάδας ο οποίος περιμένει με αγωνία την απάντηση του Ιρανικού ομίλου που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Ηρακλής.

Σήμερα λήγει το τελεσίγραφο που έχει δώσει η ΠΑΕ Ηρακλής στους δυο υπαλλήλους του Ιρανικού ομίλου που βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη και έκαναν όχι μόνο τον οικονομικό έλεγχο αλλά συνομίλησαν και με τον Γκιγιέρμο Όγιος όπως και με τον Σάββα Κωφίδη. Οι δυο εκρπόσωποι του Ιρανικού ομίλου έφυγαν με όλα τα στοιχεία που ήθελαν να πάρουν μαζί τους στην Τεχεράνη και μέσα από ένα συμβούλιο του ομίλου θα αποφασιστεί αν ο συγκεκριμένος όμιλος θα εμπλακεί στον Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την πλευρά της ΠΑΕ Ηρακλής που και αυτοί περιμένουν την απάντηση του Ιρανικού ομίλου. Για οποιαδήποτε ενημέρωση, το blog της ''Αθλητικής Γνώμης'' θα σας έχει ενήμερους για τις εξελίξεις όσον αφορά την απάντηση των Ιρανών.

* Ακομα δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση όσον αφορά την απάντηση του Ιρανικου ομίλου και η ανησυχία στο στρατόπεδο του κόσμου της ομάδας θα υπάρξει και η αμφισβήτηση που θα άρχισει να μεγαλώνει όσο περνάει η ώρα.




Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ