Αυτός ο Ηρακλής δεν καταλαβαίνει από κανένα χρήμα! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Αυτός ο Ηρακλής δεν καταλαβαίνει από κανένα χρήμα!



Αυτός ο Ηρακλής ήταν πραγματικά μια ομάδα η οποία μπορούσε να σκορπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο θα βρίσκονταν εχθές στο Καυτανζόγλειο. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΠΑΟΚ των πολλών εκατομμυρίων να νομίζει ότι ήρθε να περάσει ένα εύκολο απόγευμα.

Η ομάδα του Ηρακλή ήταν σαφέστατα ανώτερη είχε τις περισσότερες φάσεις όπως και την κατοχή της μπάλας, όμως αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου ή αλλιώς η κατάρα, όταν η ομάδα που χάνει τις περισσότερες φάσεις δέχεται και το τέρμα. Ο μεγάλος Ίβιτσα Όσιμ ήξερε τι έλεγε. Η κατοχή της μπάλας ήταν 61%-39% υπέρ των κυανόλευκων, πράγμα που αποδεικνύει ότι η ομάδα του Στέφενς δεν αντιμετώπισε μόνο πολλές δυσκολίες.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε στον ΠΑΟΚ έβαλε πολλά εκατομμύρια και εξακολουθεί να βάζει, όμως οι παίκτες του δικεφάλου δεν έδειξαν σε κανένα σημείο ότι υπερτερούν στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στους παίκτες του Ηρακλή. Οι διαφορές των δυο ομάδων μεγάλες όσον αφορά τα οικονομικά μεγέθη και τίποτα άλλο. Γιατί αν λέγαμε για αγωνιστικό μέγεθος, θα λέγαμε ότι η ομάδα της Σούπεργλικας εχθές απλά ήταν ο Ηρακλής.




Απλά η τύχη ευνόησε τον ΠΑΟΚ όπου σε μια στιγμή αδράνειας ο Αθανασιάδης πέτυχε ένα γκολ το οποίο ήρθε από αντεπίθεση των παικτών του Στέφενς. Ο ΠΑΟΚ δεν δημιούργησε καμία μεγάλη ευκαιρία εκτός του Γεωργιάδη όπου και είχε το δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο και τίποτα άλλο. Ακόμα και στο 0-1 ο Ηρακλής είχε πάλι μεγάλες ευκαιρίες, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα και αποσόβησε τουλάχιστον δυο γκολ.

Τα εύσημα αξίζουν στην ομάδα του Ηρακλή όπου δεν κατάλαβε από κανένα παίκτη εκατομμυρίων όπως και στον κόσμο όπου σε κανένα σημείο δεν έγινε το παραμικρό όσο και αν μερικοί άνθρωποι προσπαθούσαν να προκαλέσουν μέσο μικροφώνων όπως είχαμε αναφέρει πολλάκις στο blog της ''Αθλητικής Γνώμης'' πριν ξεκινήσει  το χθεσινό παιχνίδι.

Αυτό το παιχνίδι ανήκει πλέον στο παρελθόν, καθώς ο Ηρακλής έχει να αντιμετωπίσει την Δευτέρα τον Εθνικό Γαζώρου όπου βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με ένα βαθμό διαφορά από τους κυανόλευκους. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη έχει δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και γι αυτό βρίσκεται και ψηλά στην βαθμολογία, και για την ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος είναι από τα παιχνίδια τα οποία ο Ηρακλής πρέπει να τα παίρνει έστω και με μισό μηδέν ώστε να υπάρξει συνέχεια στην αναρρίχηση. Κάλλιστα ο Ηρακλής με νίκη αυτόματα πηγαίνει τρίτος στην βαθμολογία του Βορείου ομίλου της Football League.

Όσον αφορά για τους εκπροσώπους του Ιρανικού ομίλου, οι δυο υπάλληλοι θα γυρίσουν αύριο στην πατρίδα με αρκετά στοιχεία που θα πάρουν μαζί τους έπειτα από τον έλεγχο που έγινε, και μετά τις 15 με 20 Ιανουαρίου θα υπάρχει η απάντηση αν τελικώς θα αγοράσουν την ΠΑΕ Ηρακλής. Μάλιστα οι Ιρανοί είχαν και συζήτηση με τον Γκιγιέρμο Ογιος όπου δήλωσε στην συνέντευξη τύπου : «Έχουμε κάνει συζητήσεις που προσωπικά με ξάφνιασαν. Κυρίως το πόσο επαγγελματίες είναι και η γνώση που έχουν πάνω στο αντικείμενο που ήρθαν να μελετήσουν. Πιστεύω δεν περίμεναν αυτόν τον αγώνα για να κρίνουν. Η ιστορία του Ηρακλή δεν είναι ένα παιχνίδι. Είναι πολύ βαθύτερη. Έχουν έρθει σε ένα σύλλογο που μπορεί να έχει τεράστια εξέλιξη όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Είμαι σίγουρος ότι το βλέπουν αυτό. Και αν πάρουν την ομάδα θα έχει να κάνει με την γνώση που έχουν πάνω στο αντικείμενο»

Το γεγονός είναι ότι ο Ηρακλής πρέπει να κρατήσει αυτό το καλό αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο θα είναι ένα ισχυρό όπλο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτός ο πραγματικός Ηρακλής με έναν προπονητή που έχει δέσει την ομάδα και ψυχολογικά αλλά και στο γήπεδο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα μπάτζετ και καμία ομάδα!

Το πάθος των παικτών και του προπονητή πριν την έναρξη του αγώνα

http://www.youtube.com/watch?v=4z_fSoYcAWo


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ