Παπαδόπουλος για όλα, και οι απαντήσεις στα καυτά θέματα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Παπαδόπουλος για όλα, και οι απαντήσεις στα καυτά θέματα




Απαντήσεις για όλα τα θέματα της ομάδας έδωσε σήμερα (23/1), ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, Θοδωρής Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5»
«Δεν είμαι σε πόλεμο με τους οπαδούς», «Οι Ιρανοί μίλησαν και με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης», «Υπάρχει plan b», «Θα γίνουν μεταγραφές», «Οι παίκτες είναι απλήρωτοι δύο μήνες το πολύ, αλλού είναι πέντε» «Έχω καταστραφεί από τον Ηρακλή» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το επεισόδιο με τους οπαδούς της ομάδας είχε να πει:
«Δεν είμαι ψεύτης. Δεν έχω πει ποτέ ψέματα. Και δεν είμαι κλάψας. Αλλά και πάλι καλύτερα κλάψας παρά λαμόγιο και απατεώνας» για να προσθέσει σχετικά με το συμβάν: «Έχοντας περάσει μιάμιση ώρα μετά την λήξη του αγώνα Κυπέλλου και έχοντας φτάσει στην Κατερίνη με πήρε τηλέφωνο ένα μέλος της Αυτόνομης. Το είχα στο χαμηλό και δεν το άκουσα. Αμέσως μετά είδα ότι με πήρε και ο κύριος Μπέζας. Όταν μου είπε ότι ήθελαν τα μέλη της Αυτόνομης να συναντηθούμε η απάντηση μου ήταν ότι λόγω του εκνευρισμού μετά την ήττα δεν ωφελούσε να συναντηθούμε. Δεν υπήρχε λόγος να πάω μόνος στην Μίκρα.
Οι οπαδοί της Αυτόνομης ήθελαν οπωσδήποτε να συναντηθούμε. Πρότεινα αντιθέτως αύριο οποιαδήποτε αντιπροσωπεία να έρθει. Όλα τα άλλα είναι ψευδή. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα έμαθα ότι προσήχθησαν οπαδοί στην Κατερίνη. Δεν έχω καμία ανάμειξη και δεν έχω κανέναν λόγο να το πράξω. Δεν έχω λόγο να το κάνω και δεν θα το έκανα ποτέ. Είναι ψευδές. Ποτέ δεν είχα ραντεβού με κανέναν από την Αυτόνομη σε αυτό το καφέ»
Αν αισθάνεται ότι βρίσκεται σε πόλεμο με τους οπαδούς:
«Όχι δεν αισθάνομαι ότι είμαστε σε πόλεμο. Το απεχθάνομαι και δεν θα ήθελα να γίνει ποτέ»
Για τους Ιρανούς ανέφερε:
«Μιλάμε για έναν τεράστιο όμιλο. Για μία διαφορετική χώρα με άλλη φιλοσοφία και νοοτροπία. Υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας που έγινε με νομική συμφωνία ώστε να μην βγει τίποτα προς τα έξω. Ενημέρωσα και τους δημοσιογράφους του ΗΡΑΚΛΗ και το τήρησαν. Μείνανε 15 μέρες. Υπήρξε εξονυχιστικός έλεγχος. Μίλησαν με τους παίκτες και το προσωπικό. Υπήρξε μία ανοιχτή και καλή συζήτηση μαζί τους. Η ευχή μου ήταν μέσα στο Σαββατοκύριακο ή την Δευτέρα να έχω μία απάντηση. Με ενημέρωσαν ότι θέλουν άλλα πέντε έγγραφα τα οποία έχουν σταλεί όλα σήμερα. Είμαι πάρα πολύ θετικός και πιστεύω ότι θα έχουμε αποτέλεσμα»
Αν ξέρει ποια είναι η Ιρανική εταιρία:
«Την ξέρω. Την έχω ελέγξει. Και αυτό που λέω είναι απόλυτο. Επί 15 μέρες οι Ιρανοί ήταν στα γραφεία. Επισκεφτήκαμε και τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης. Για να έρθουν στην Ελλάδα υπήρξε μία τεράστια διαδικασία για τις βίζες. Υπάρχουν έγραφα ονοματεπώνυμα και τα πάντα. Σας λέω ότι οι Ιρανοί έχουν μιλήσει και με τον Υπουργό»
Μέχρι πότε θα περιμένει απάντηση:
«Για μένα ευχής έργον ήταν να υπήρχε απάντηση χθες. Πιστεύω ότι είναι θέμα ημερών. Αλλά μιλάω και με άλλους ανθρώπους. Δεν θα αφήσω τον Ηρακλή να πορευτεί μόνος τους»
Για τα μεταγραφικά:
«Η ευχή του Όγιος ήταν αν δεν λυθούν τα οικονομικά να μην προχωρήσουμε σε μεταγραφές. Σήμερα έγιναν πληρωμές . Σε τακτά διαστήματα οι παίκτες λαμβάνουν χρήματα και τολμώ να πω ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και από ομάδες της Σούπερλιγκ. Οι ποδοσφαιριστές σε όλες τις κατηγορίες είναι απλήρωτοι για πέντε μήνες. Σε εμάς είναι μόλις δύο»
Για τις δηλώσεις του Τάϊ ότι τα οικονομικά προβλήματα είναι τόσο μεγάλα που οι παίκτες περιμένουν πλέον μόνο τους Ιρανούς:
«Νομίζω πως δεν θα κάνει κανείς προσφυγή. Καλά θα είναι ο καθένας να εκφράζει τον εαυτό τους. Ο κύριος Τάϊ πέρσι έπαθε χιαστούς. Προσωπικά τον τίμησα με διετές συμβόλαιο. Είναι το πολύ δύο μήνες πίσω. Τον εκτιμώ αλλά οι δηλώσεις του ήταν λανθασμένες. Συζήτησα μαζί του και μου είπε ότι δεν εννοούσε αυτό που μεταφέρθηκε. Η σχέση με τους παίκτες και τον προπονητή είναι σε πολύ καλό σημείο. Δεν θα υπάρξουν προσφυγές. Έτσι και αλλιώς κανένας παίκτης δεν είναι απλήρωτος για πάνω από δύο μήνες. Οποιοσδήποτε θέλει υπάρχουν έγγραφα και συμβόλαια. Δεν υπάρχουν μαύρα συμβόλαιο στον Ηρακλή. Έχουν κατατεθεί όλα. Κανένας δεν θα χάσει ούτε σέντ από τον Ηρακλή και το απέδειξα και σε όλο αυτό το διάστημα»
Ενώ μετά πρόσθεσε:
«Από τότε που ήρθα στον Ηρακλή είμαι μόνος. Υπήρξαν δύο-τρεις άνθρωποι που βοήθησαν. Έχω κάνει τεράστιες προσπάθειες. Έχω προσεγγίσει επώνυμους φίλους του Ηρακλή αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση. Τα εισιτήρια είναι λίγα. Αυτό που λέτε ότι είναι δύσκολο να τελειώσει η χρονιά έτσι είναι. Έχω όμως προσεγγίσει ανθρώπους. Δεν θα αφήσω όμως την ομάδα έτσι. Έχω και σήμερα συνάντηση με ορισμένους ανθρώπους ώστε να βρεθεί λύση για τον Ηρακλή. Από τον Ηρακλή θα φύγω. Δεν θα δραπετεύσω όμως. Θέλω να με χτυπάνε αλύπητα αλλά δίκαια.  Από το καλοκαίρι έχω τονίσει ότι δεν θα μπορέσω μόνος μου. Υπήρξε μία πενταμελής επιτροπή. Ό μόνος που βοήθησε ήταν ο κύριος Υψηλάντης. Όταν ήρθα στον Ηρακλή μου υποσχεθήκαν τα καλύτερα. Δυστυχώς ήταν όλα ψέματα. Ίσως έκανα λάθη και εγώ. Τα εισπράττω και τα αποδέχομαι»
Γιατί δεν παραιτείται:
«Η λύση είναι η αποχώρηση; Έφερα το ΑΦΜ μου. Δεν ζήτησα ούτε ένα σέντ. Δεν μπορώ να φύγω από την μία μέρα στην άλλη. Η αλήθεια είναι ότι έχω καταστραφεί από τον Ηρακλή. Δεν έχω τις δυνατότητες πλέον. Το έχω πει και δεν κρύβομαι. Απλώς δεν θέλω να δώσω την ομάδα σε ανθρώπους που δεν πιστεύω. Υπήρξε μόνο μία κίνηση από τον κύριο Ιωαννίδη αλλά και εκεί ακόμη δεχόμουν πιέσεις μην τυχόν δώσεις την ομάδα. Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα. Με ενδιαφέρει το αύριο της ομάδας και γι’ αυτό επιμένω στους Ιρανούς. Είναι κρίμα για δύο-τρεις μέρες να χαθεί αυτή η συμφωνία»
Για να προσθέσει:
«Όλες οι διοικήσεις Πρωτοδικείου είχαν καταστροφικά αποτελέσματα. Έχουν ευθύνη μόνο για την δική τους περίοδο και αμελούν συνήθως τις παλαιότερες ευθύνες. Γι ‘αυτό και μιλάω μόνο για όσους θέλουν τακτική διοίκηση. Παροδικές λύσεις δεν αρμόζουν στην ομάδα. Εμένα με ενδιαφέρει και το αύριο. Όχι μόνο ένα εξάμηνο ή πεντάμηνο. Το να βάλεις 100.000 στον Ηρακλή δεν είναι λύση. Κλείνουμε τα μάτια και πορευόμαστε για άλλες τρεις εβδομάδες. Οι μέρες είναι μετρημένες. Η ευχή μου είναι να γίνει η συμφωνία με τους Ιρανούς. Εγώ θα βγω κατεστραμμένος από αυτή την ιστορία έτσι και αλλιώς»
Για τους παίκτες και τον προπονητή:
«Ευχαριστώ τον Όγιος και τους παίκτες κάθε μέρα. Πρέπει να το κάνω δημόσια; Δεν με ενδιαφέρει. Ας πάρουν τους παίκτες και τον προπονητή για να μάθουν αν τους μιλάω και τους ευχαριστώ. Αν λέω ότι τους πιστεύω και ότι βασίζομαι πάνω τους. Αυτή την ομάδα την έχτισα το καλοκαίρι. Στην αρχή που δεν ερχόντουσαν τα αποτελέσματα έφταιγε ο πρόεδρος. Τώρα που νικάμε πάλι φταίει ο πρόεδρος. Ο πρόεδρος δεν θα εισπράξει ποτέ τίποτα σε αυτό τον σύλλογο. Το ματς με τον Παναιτωλικό μου έχει γίνει εφιάλτης. Λυπάμαι αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα περισσότερο. Δεν θα μπορούσα να μπω και να βάλω εγώ την μπάλα στα δίχτυα»
Για τον φάκελο της αδειοδότησης:
«Είμαι υπερήφανος που είμαστε από τις λίγες ομάδες που έχουμε καταθέσει φάκελο. Σε αυτό το θέμα είμαστε μπροστά. Θα είμαστε από τις πρώτες ομάδες που θα πάρουμε άδεια»
Αν ισχύει ότι μαζί με τον ΑΦΜ έφερε και ένα χρέος:
«Ήταν 148.000. Είναι γραμμένο στα πρακτικά και δεν αποκρύφτηκε από κανέναν. Για αυτή την ομάδα που λέγεται Ηρακλής το χρέος αυτή την στιγμή δεν είναι μεγάλο»
Αν θεωρεί ότι έκανε λάθη:
«Δέχθηκα παρεμβάσεις συμβούλων που έδειξα τυφλή εμπιστοσύνη. Για τους οπαδούς δεν έχω κανένα παράπονο. Ίσως ήταν  λάθος που αλλάξαμε το ρόστερ σε τόσο μεγάλο βαθμό»

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ