Ψηλά το κεφάλι η ομάδα πρέπει να επιστρέψει! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ψηλά το κεφάλι η ομάδα πρέπει να επιστρέψει!





Ο Ηρακλής γνώρισε βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ με 5-1, αλλά το σκορ είναι μαγικό, διότι οι κυανόλευκοι έπαιξαν αρκετά καλά, όμως το 90/% των ευκαιριών του δικεφάλου κατέληξαν στα δίχτυα.

Το σημερινό παιχνίδι τελείωσε, γιατί το επόμενο είναι από τα καθοριστικά παιχνίδια που πρέπει να πάρει ο Ηρακλής. Οι κυανόλευκοι πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να δούνε την πραγματικότητα η οποία απαιτεί το τρίποντο στα Γιαννιτσά, αφού η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει την Δευτέρα στο γήπεδο του Απόλλων Καλαμαριάς, τον Απόλλων 1926. Αν στραβοπατήσει η Νίκη Βόλου και κερδίσει ο Ηρακλής, τότε μετά από καιρό οι κυανόλευκοι θα βρεθούν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση αλλά μέχρι να έρθει η απάντηση των Ιρανών, ο Ημίθεος δεν προβλέπεται να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά τις τελευταίες ώρες, τα επιπρόσθετα έγγραφα που ζήτησαν οι Ιρανοί θα σταλούν αύριο, και από εκεί και πέρα σύμφωνα πάντα και με τον Έλληνα εκπρόσωπο τους κ. Αμανατίδη το θέμα θα μπει στην τελική του ευθεία.

Ο κόσμος μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκε στο ξενοδοχείο να εμψυχώσει τους παίκτες για την συνέχεια του πρωταθλήματος, δίνοντας ραντεβού για την νίκη στα Γιαννιτσά.

Τα προβλήματα είναι αρκετά όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, όμως αυτή η ομάδα έχει δείξει τον τελευταίο καιρό ότι έχει βάλει πλώρη από εκεί που δεν έπεσε ποτέ. Και αυτό το κλίμα των αποδυτηρίων πρέπει να προφυλαχθεί, καθώς από ένα παιχνίδι δεν μπορεί να χαντακωθεί η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Το κεφάλι ψηλά λοιπόν, η προσπάθεια να συνεχιστεί όπως και αυτό το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα με τον Γκιγιέρμο Όγιος στον πάγκο.




Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ