NIKH...ME TO ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ... #0003 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

NIKH...ME TO ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ... #0003


Καλησπέρα σε όλους. Άλλη μια αγχωτική νίκη για τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Ξάνθη, με τη γνωστή φετινή συνήθεια. Η ομάδα μπήκε στον αγώνα νωχελικά - όπως στα περισσότερα παιχνίδια τη φετινή σεζόν - πληρώνοντας αυτό το γεγονός.Τα πειράματα που επιχείρησε ο κύριος Στέφενς δεν του βγήκαν, με αποτέλεσμα να αντικαταστήσει τον Κατσικά με τον Τζιόλη. Από εκείνο το σημείο, έστρωσε η αμυντική λειτουργεία, χωρίς όμως να αλλάξει η εικόνα στο επιθετικό κομμάτι. Τελικά, το φίδι απο την τρύπα έβγαλε πάλι ο Λίνο. Φάνηκαν λοιπόν πάλι οι αδυναμίες της ομάδας, η οποία χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. Η νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη, δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να εφυσυχάσει τους επιτελείς της ομάδας. Ελπίζω μετά από αυτό που είδαμε όλοι την Κυριακή, ο προπονητής της ομάδας να ξανασκεφτεί τα λεγόμενα του όσον αφορά την απόκτηση ενος στόπερ.



  Πάμε τώρα στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου, απέναντι στον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο. Όπως ανέφερε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πριν κάποιες μέρες, αυτός ο θεσμός είναι πλέον βασική προτεραιότητα της ομάδας. Γι αυτό το λόγο, χρειάζεται να υπάρξει η απαιτούμενη σοβαρότητα απ όλους, ώστε ο ΠΑΟΚ να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση απο απόψε. Όπως επίσης, θα πρέπει να προετοιμαστούν στην ομάδα για το τι θα αντιμετωπίσουν, μιας και η ομάδα του Ηρακλή έχει να παίξει απέναντι στον ΠΑΟΚ σχεδον τρία χρόνια. Είναι λοιπόν λογικό απο την πλευρά τους, να το περιμένουν πως και πως.



 Στα μεταγραφικά θέματα, ο Μαντούρο ανακοινώθηκε επίσημα τη Δευτέρα και είναι στην αποστολή του αυριανού αγώνα. Η υπόθεση του Μάρτενς αναμέτνεαι να ξεκαθαρίσει μέχρι τις 20 του μήνος. Με την συμπεριφορά της Άλκμααρ στον ποδοσφαιριστή να είναι υποδειγματική. Ας ευχηθούμε ότι είναι να συμβεί, να συμβεί οσο το δυνατόν συντομότερα.



 Με την πρόκριση απο απόψε λοιπον, τα ξαναλεμε.

Γ.Α.                                                                                                                                                  #0003

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ