Μπορεί να συνεχίζει το σερί! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Μπορεί να συνεχίζει το σερί!






Ο Ηρακλής υποδέχεται αύριο στις 20:00 τον ΠΑΟΚ σε ένα ντέρμπι το οποίο θα διεξαχθεί σε ένα Καυτανζόγλειο που θα βράζει από τον κόσμο της ομάδας ο οποίος θέλει να δει ένα Ηρακλή που να διεκδικήσει στα ίσα τον αγώνα.

Η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος έχει δείξει μια εντελώς διαφορετική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο από αυτή που έδειχνε με τον Σίνισα Γκόγκιτς στον πάγκο, πράγμα το οποίο δείχνει και η βαθμολογική θέση της ομάδας. Αν Ηρακλής συνεχίσει να δείχνει αυτό το καλό αγωνιστικό πρόσωπο, σίγουρα θα βάλει πολλές δυσκολίες στην ομάδα του Στέφενς.

Σε τέτοια παιχνίδια θα ξεχειλίζει το πάθος και ενίοτε η τύχη. Όμως σε ένα Καυτανζόγλειο όπου θα σείεται από τον κόσμο της ομάδας του Ηρακλή, οι ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων θα έχουν και ένα ακόμα επιπλέον κίνητρο καθώς θα έχουν την συμπαράσταση του δωδέκατου παίκτη που θα βρίσκεται στις κερκίδες.

Το  πώς έφτασε ο Ηρακλής να βρίσκεται στην  Δ' Εθνική και σε άλλες κατηγορίες ευθύνονται και άνθρωποι και εκτός Ηρακλή. Αν θυμηθούμε την ψηφοφορία του 15-1  και όχι όπως λένε κάποιοι το 14-1-0. Όμως αυτά τα γεγονότα έγιναν, πέρασαν, όμως έχουν χαραχθεί βαθιά στις μνήμες του κόσμου της ομάδας. Όλοι είχανε βάλει το λιθαράκι τους ώστε ο Ηρακλής μέσα σε λίγες ημέρες να βρίσκεται στην Δ' Εθνική. Προς Θεού, δεν θέλουμε να καταδικάσουμε μόνο αυτούς που ήταν εκτός Ηρακλή και στα γραφεία έβγαζαν τις τελεσίδικες αποφάσεις ώστε να υποβιβάσουν τους κυανόλευκους, αλλά επιρρίπτουμε και ευθύνες εντός Ηρακλή. Αυτοί όμως που είναι εντός Ηρακλή ξέρουν πολύ καλά ότι αποτελούν κόκκινο πανί και γι αυτό δεν έρχονται σε κανένα παιχνίδι του συλλόγου.

Η πραγματικότητα είναι απλή, ο Ηρακλή βρίσκεται στην Β' Εθνική όμως δεν παύει να είναι μεγάλη ομάδα όσο και αν ενοχλεί κάποιους. Ο κόσμος το έζησε έντονα την αδικία στο πετσί του και γι αυτό διαδήλωνε στον δρόμο καθημερινώς, γι' αυτό έκανε πορείες, και γιατί στην συγκεκριμένη χρονικά στιγμή παρακολουθούσε στις ειδήσεις σαν πρώτο θέμα κιόλας το θέμα των στημένων αγώνων, αλλά και τις συνομιλίες ανθρώπων του ποδοσφαίρου οι οποίοι συμφωνούσαν ότι η καλύτερη λύση ήταν να πέσει ο Ηρακλής. Γι' αυτό και είναι ασύμφορο να βγαίνουν ορισμένοι και να παριστάνουν τους σχετικούς και να είναι ανενημέρωτοι!

Και ο Ηρακλής να θυμίσουμε τότε ότι δεν είχε πέσει για χρέη αλλά γιατί έτσι ήθελαν κάποιοι που παρίσταναν τους ''βασιλιάδες'' ότι η κάθαρση του Ελληνικού ποδοσφαίρου άρχισε. Όπως τα ίδια λέγανε όταν η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε το Ευρωπαϊκό της Πορτογαλίας. Τα χρέη είναι γνωστά σε ποιες ομάδες είναι όπως και τα ποσά. Έπεσε όμως καμία ομάδα για χρέη από την Σούπερλιγκα; Όχι!

Οπότε ας αφήσουμε τις φημολογίες και ας αναλωθούμε επιτέλους στην πραγματικότητα!

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης




ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ