Άρης-Βέροια: 0-0 | Όταν «σβήνει» ο Τάτος… - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Άρης-Βέροια: 0-0 | Όταν «σβήνει» ο Τάτος…

aris-veroia-formation
Ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει, διότι ο αντίπαλος κατάφερε να εγκλωβίσει τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που έχει τη δυνατότητα να προωθήσει ορθολογικά το παιχνίδι. Ο Ντόστανιτς έδωσε έμφαση στον περιορισμό του Τάτου και, τελικά, τον ‘έσβησε’ καθώς τον αντιμετώπισε με man-to-man στο χώρο και προσαρμοσμένα μαρκαρίσματα. Ως αποτέλεσμα, ο ταλαντούχος επιτελικός αδυνατούσε να γίνει κάτοχος της μπάλας και συνέβαλλε ελάχιστα στην επιθετική λειτουργία.
Ο Σούλης δεν είχε προβλέψει Plan B, τα εξτρεμ δε συμμετείχαν ενεργά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και οι…γιώμες είχαν την τιμητική τους. Στο κομμάτι των εναέριων μονομαχιών κυριάρχησε ο θηριώδης έγχρωμος center back Σισοκό, ο οποίος απέτρεψε τη δημιουργία επικίνδυνων φάσεων και αποσόβησε τον κίνδυνο εν τη γενέσει του.
aris-veroia-tactical
aris-veroia-game

Συμπέρασμα

Η Βέροια ‘φοβήθηκε’ το παιχνίδι περισσότερο από όσο έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν εκμεταλλεύτηκε το ανέβασμα της αμυντικής γραμμής του Άρη και προτίμησε να μη ρισκάρει. Όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός: ‘όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα…’. Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης εμφανίστηκε light σε σχέση με την κρισιμότητα του παιχνιδιού και δεν κατάφερε να δημιουργήσει ρήγματα από τα πλάγια. Η κακή φυσική κατάσταση και η επιθετική δυστοκία στοιχίζουν πολύτιμους βαθμούς, που απειλούν τη βιωσιμότητα του συλλόγου. Πλέον, απαιτείται υπερπροσπάθεια για να αλλάξει η ροή του ποταμού…

 http://www.overlap.gr/aris-veria-0-0-otan-svini-o-tatos/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ