RUN 'N' GUN BET ''Πέφτει η αυλαία στην 2η φάση του Eurocup, κοιτάμε προς τις έδρες στο NBA'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

RUN 'N' GUN BET ''Πέφτει η αυλαία στην 2η φάση του Eurocup, κοιτάμε προς τις έδρες στο NBA''

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες της Αθλητικής Γνώμης. Από σήμερα και κάθε μέρα θα σας προτείνουμε μέσα από αυτή την στήλη, σημεία αποκλειστικά για αγώνες Μπάσκετ. Σήμερα το... μενού περιλαμβάνει Eurocup (τελευταία -και κρίσιμη- αγωνιστική της 2ης φάσης), αλλά και 2 αγώνες από το ΝΒΑ.



716. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΝΙΖΝΙ : OVER 153,5
  Η ομάδα του Βελιγραδίου πήρε μεγάλη νίκη μέσα στο Μπιλμπάο, ενώ η Νίζνι επικράτησε εύκολα επί του Πανιωνίου. Έχουν περάσει και οι δυο. Ο νικητής παίρνει την πρωτιά αλλά δεν μας αφορά. Φύσει επιθετικές ομάδες, πιστεύουμε πως θα βγάλουν άνετα το over.



717. ΟΥΛΜ - ΚΑΝΤΟΥ : OVER 159,5
  Οι Γερμανοί παρά την ήττα τους στην Τουρκία την περασμένη εβδομάδα, είναι αυτοί που...''κάνουν ακόμη παιχνίδι''. Με νίκη επί των Ιταλών της Καντού παίρνουν την πρόκριση. Από την άλλη δεν θα πάει για τουρισμό η Καντού. Έχει ελπίδες πρόκρισης. Νίκη με 9 πόντους και πάνω ή απλή νίκη αλλά συγχρόνως και νίκη της Καρσίγιακα επί της Ναντέρ στην Γαλλία. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν αρκετά ούτως οι άλλως, οι φιλοξενούμενοι θ' αναγκαστούν να το κάνουν γιατί κυνηγάνε διαφορά.

721. ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ - ΜΠΟΥΝΤΙΒΕΛΝΙΚ : 2 (+4,5)
   Αδιάφορη, αποκλεισμένη, αλλά με άγνοια κινδύνου η Ολίμπια. Καίγεται η Μπουντιβέλνικ αφού μόνο με νίκη περνάει στην επόμενη φάση. Οριακή η διαφορά για το διπλό, αλλά το επιλέγουμε λόγω κινήτρου των Ουκρανών.

722. ΣΙΕΝΑ - ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ : 1 (+6,5)
   Πιστεύουμε πως ήρθε επιτέλους η ώρα να καταλάβουν οι παίκτες της Σιένα, σε ποια ομάδα αγωνίζονται. Πηγαίνει μόνο για νίκη-πρόκριση και η Νίμπουργκ, αλλά επιλέγουμε τους Ιταλούς. Οριακή και εδώ η διαφορά. Ευχόμαστε να ξυπνήσει απόψε η... υπνωτισμένη Σιένα !!

723. ΝΑΝΤΕΡ - ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ : 1 (4,5)
    Κουρασμένη η Ναντέρ από το Final 8 του κυπέλλου Γαλλίας, σε τρομερή φόρμα οι Τούρκοι. Κανονικά βάσει φόρμας έπρεπε να πάμε...προς τα δεξιά, αλλά οι Γάλλοι είναι ποιοτικότερη σαν ομάδα και τους αρκεί η νίκη και όχι συνδυασμός αποτελεσμάτων, όπως στους Τούρκους. Αν έρθει ο άσος, θα καλυφθεί και το χάντικαπ.

727. ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ - ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ : 1 (+3,5)
      Οι Σικάγο πήραν μπροστά και με άμυνα που σπάει κόκαλα έχουν 3 σερί νίκες. Πιστεύουμε πως το σερί τους θα σταματήσει απόψε καθώς οι 3οι στην περιφέρεια Ράπτορς δεν αστειεύονται. Η παράδοση λέει Μπούλς, μα στο ΝΒΑ πηγαίνουμε με την καλύτερη ομάδα, που στην προκειμένη περίπτωση είναι οι Ράπτορς. Όσο και αν οι ''Ταύροι'' έχουν ''ξυπνήσει''.

728. ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ - ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ : 1 (+1,5)
     Σε πολύ κακό... φεγγάρι οι Χόκς. Μετράνε 6 συνεχόμενες ήττες. Από την άλλη η απόδοση των Γουίζαρντς, έχει άμεση συνάρτηση με την απόδοση του Wall. Πιστεύουμε πως τα ''γεράκια'' θα σπάσουν το αρνητικό σερί και θα μπουν μπροστά στην μάχη της 5ης θέσης έναντι των αποψινών τους αντιπάλων.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ