ΑΘ 10: ΩΣ ΕΔΩ... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΑΘ 10: ΩΣ ΕΔΩ...





Ανακοίνωση εξέδωσε μέσω του επίσημου σάιτ της (www.iraklis-g10.gr), η "Αυτόνομη Θύρα 10", η οποία τοποθετείτε για την διοίκηση του κ. Παπαδόπουλου με οικονομικά στοιχεία και αναφέρει τα εξής:

"Επειδή η φαρσοκωμωδία πρέπει επιτέλους να λάβει τέλος, επειδή δεν ζήσαμε την καλλικράτεια για να τρακάρουν τα όνειρα και οι ελπίδες μας σε έναν "κλάψα" και στον συμβουλάτορα χασοδίκη του, σήμερα θα μιλήσουμε με στοιχεία ώστε να καταρριφτεί κάθε μύθος και να τελειώνουμε μια και καλή με τα ψέματα.
Ο "κλάψας" ματώνει για τον ΗΡΑΚΛΗ και είναι μόνος του.
Έσοδα τα τελευταία δυο χρόνια:
125.000 ευρώ ο άγνωστος οπαδός του ΗΡΑΚΛΗ,
140.000 ευρώ ο ηρακληδέας χορηγός,
25.000 ευρώ ο Νίκος Υψηλάντης
50.000 ευρώ από μπουτίκ και κυλικείο την περίοδο 2012-13
120.000 ευρώ από διαρκείας και μετοχές την περίοδο 2012-13
80.000 ευρώ από τα τηλεοπτικά της περιόδου 2012-13
200.000 ευρώ από τα τηλεοπτικά της περιόδου 2013-14
50.000 ευρώ από τις προκρίσεις στο κύπελλο
Δεν γνωρίζουμε πόσα χρήματα εισπράχτηκαν από τις διαφημίσεις του ΟΠΑΠ στη φανέλα, από εισιτήρια αγώνων, από διαφημίσεις και χορηγίες, από τη μπουτίκ και το κυλικείο τη φετινή χρονιά, από τα διαρκείας της φετινής χρονιάς, καθώς και άλλα έσοδα τα οποία αγνοούμε.
Κατά τον έλεγχο των Ιρανών, ισχυρίστηκαν οι δήθεν διοικούντες ότι τα χρέη της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ μέχρι το τέλος της περιόδου θα είναι 1.100.000 ευρώ!!!
Δηλαδή μέσα σε δυο χρόνια που αυτή η απίθανη παρέα διαχειρίστηκε περισσότερα από 800.000 ευρώ κατόρθωσε να χρεώσει τον ΗΡΑΚΛΗ 1.100.000 ευρώ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ... ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ!!!
Ο "κλάψας" πουλάει τον ΗΡΑΚΛΗ αλλά κανένας δεν ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ και δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση.
Έχουμε στην κατοχή μας ένα έγγραφο από εταιρεία του εξωτερικού με ημερομηνία 15/11/2013 οι οποίοι ενδιαφέρονται και ζητούν στοιχεία για την ΠΑΕ. Την όλη διαπραγμάτευση χειρίζεται ο δικηγόρος Αθανάσιος Παπαζαϊτης. Δεν γίνεται καμιά σοβαρή επαφή και φυσικά το αποτέλεσμα είναι το ναυάγιο το οποίο έρχεται λίγες μέρες αργότερα στις 9/12/2013. 


Δε ξέρουμε και δε μας αφορά αν αυτή η πρόταση ήταν σοβαρή ή όχι. Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι ο "κλάψας" ΔΕΝ πουλάει την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ενω επίσης μπορούμε να υποθέσουμε οτι και άλλες τέτοιες περιπτώσεις έλαβαν χώρα τις οποίες ποτέ δεν μάθαμε.
Ο κύριος Παπαζαϊτης πριν μας αμφισβητήσει, για να μην εκτεθεί τον ενημερώνουμε ότι έχουμε στη κατοχή μας ολόκληρη την ηλεκτρονική αλληλογραφία εκείνων των ημερών.
Ο "κλάψας" λέει μόνο αλήθεια.
Η ομάδα πριν τον αγώνα με τη νίκη βόλου ήρθε στο γήπεδο από το ξενοδοχείο με ΙΧ αυτοκίνητα γιατί ο "κλάψας" ζητούσε από τον προπονητή της ομάδας να πληρώσει αυτός από τα χρήματα που του είχαμε δώσει μέσω των κουπονιών το κόστος της μετακίνησης. Τον ίδιο εκβιασμό κάνει και τώρα με το ταξίδι στη Δράμα.
Στον αγώνα κυπέλλου με τον παοκ δήλωσαν στους παίκτες ότι κοπήκαν 4200 εισιτήρια και ότι εισπράχτηκαν 40.000 ευρώ σύνολο. Δεν γνωρίζουμε πόσα εισιτήρια κοπήκαν στ' αλήθεια, ξέρουμε μόνο ότι μια ώρα πριν το παιχνίδι είχαμε δώσει στην ΠΑΕ 45.000 ευρώ από εισιτήρια που είχαμε πουλήσει σαν σύνδεσμος.
Φυσικά υπάρχουν και άλλα πολλά παραδείγματα τα οποία δεν πρόκειται να αναφέρουμε για να μην κουράζουμε...
Επαναλαμβάνουμε λοιπόν αυτό που λέγαμε από τον Ιούνιο. Ο "κλάψας" δεν μπορεί αλλά και δεν θέλει να ανεβάσει τον ΗΡΑΚΛΗ. Βρίσκεται σε υπηρεσία που μοναδικό στόχο έχει την υπερχρέωση του συγκεκριμένου ΑΦΜ. Η οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ επιβάλλεται να τον απομακρύνει χθες...".


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ