Παίξτε για την μόνη πηγή στήριξη σας! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Παίξτε για την μόνη πηγή στήριξη σας!




Ο Ηρακλής γνώρισε μια ακόμα  ήττα στην έδρα του από τον κακό του δαίμονα τον Τύρναβο με 0-1, και πλέον μπλέκει άμεσα στα play off αφού έρχονται ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια τις επόμενες αγωνιστικές. Το χθεσινό αποτέλεσμα έστειλε τον Ηρακλή στην τρίτη θέση και αν κερδίσει σήμερα ο Αιγινιακός, ο Ηρακλής πάει τέταρτος.

Εδώ και αρκετό καιρό η διοίκηση του Θόδωρου Παπαδόπουλου δηλώνει παραιτημένη, χωρίς όμως να έχει την άμεση λύση ώστε το ποδοσφαιρικό τμήμα να βγει από ένα οικονομικό αδιέξοδο. Ακόμα πιστεύει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής σε Ιρανούς μήπως; Οι ευθύνες είναι τεράστιες αλλά στην συγκεκριμένη χρονικά στιγμή δεν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι να μπούνε και να τρέξουν το καράβι. Και να γίνονται συζητήσεις με ανθρώπους μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να μπούνε εχθές! Όποιοι και να είναι αυτοί!

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που μιλάνε με τον Θόδωρο Παπαδόπουλο δεν πρέπει να μείνουν μόνο στις συζητήσεις αλλά πρέπει να καταλάβουν  ότι  η ομάδα τώρα θέλει και την διοικητική στήριξη. Στον αγώνα με την Νίκη Βόλου ο Ηρακλής διοικητικά δεν εκπροσωπήθηκε από κανέναν που ήταν μέσα στο δ.σ της ΠΑΕ. Και αυτό είναι ντροπή, διότι ένα τέτοιο μεγάλο μέγεθος ομάδας να μην εκπροσωπείτε σε ένα παιχνίδι ειδικά που ο Ηρακλής κάλλιστα θα μπορούσε να είχε κλειδώσει μια θέση στα play off.

Τα λόγια και οι ανταλλαγές απόψεων δεν είναι της ώρας. Όποιοι είναι να μπείτε να μπείτε άμεσα, είτε είναι οι άνθρωποι μέσα από τον Ηρακλή, είτε η ομάδα των ανθρώπων  ''Ηρακλής Αναγέννηση'' που δείχνουν και πιο ζεστοί να αναλάβουν την ομάδα. Από την μια πλευρά η ομάδα ανθρώπων με την ονομασία ''Ηρακλής Αναγέννηση'' δηλώνουν ότι μπαίνουν άμεσα στην ΠΑΕ και αναλαμβάνουν να τρέξουν την ομάδα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει για ακόμα μια φορά το ποδόσφαιρο του Ηρακλή, ενώ από την άλλη πλευρά οι άνθρωποι που είναι μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή είναι σε συζητήσεις. Ότι είναι να γίνει ας γίνει εχθές όμως, και ο Ηρακλής δεν έχει ανάγκη αν πάνε καλά οι συζητήσεις ή όχι, αλλά έχει άμεσα από ανάγκη για ρευστό και στήριξη οικονομική στους παίκτες.

Φαίνεται πώς η ομάδα μπήκε σε περίοδο ντεφορμαρίσματος στην χειρότερη κυριολεκτικά χρονική συγκυρία. Ξέρουν όμως πολύ καλά οι ίδιοι ποδοσφαιριστές πώς μπορούνε πολλά περισσότερα και το έχουν αποδείξει εξάλλου. Η απάντηση σε τέτοιες περιπτώσεις δίνεται στο γήπεδο. Με νίκη στην Κέρκυρα ο Ηρακλής αυτόματα βάζει ένα μεγάλο λιθαράκι για να πατήσει η ομάδα γερά στις θέσεις που οδηγούνε στα play off.

 Ο κόσμος θα βρίσκεται και στην Κέρκυρα για να σπρώξει την ομάδα σε ένα πολύτιμο τρίποντο εφόσον το πάρει. Σε όλα τα παιχνίδια ο κόσμος της ομάδας δέχτηκε το ''STOP'' από την αστυνομία, αλλά πάντα έδινε το παρών. Σε κανένα παιχνίδι δεν έγινε το παραμικρό από τους οπαδούς της ομάδας. Η στήριξη του κόσμου είναι μεγάλη, και με τη αγορά κουπονιών αλλά και με την παρουσία του στο γήπεδο. Παίξτε γι αυτούς που είναι η μόνη πηγή στήριξη σας!

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ