ΠΑΟΚ-Πανθρακικός: 3-0 | Οι κινήσεις από το πάγκο άλλαξαν τον αγώνα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΟΚ-Πανθρακικός: 3-0 | Οι κινήσεις από το πάγκο άλλαξαν τον αγώνα

ΠΑΟΚ-Πανθρακικός: 3-0 | Οι κινήσεις από το πάγκο άλλαξαν τον αγώνα
Δημοσιεύτηκε στις: 24/2/2014

ΠΑΟΚ-Πανθρακικός: 3-0 | Οι κινήσεις από το πάγκο άλλαξαν τον αγώνα

paok-panthrakikos-formation
Ο ΠΑΟΚ, χωρίς να εντυπωσιάσει, επικράτησε του Πανθρακικού σε ένα παιχνίδι που είχε γρήγορο ρυθμό και πολύ τακτική από τους δύο προπονητές. Ο Μάντζιος αποδιοργάνωσε την επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ για 60 λεπτά με την χρήση 3 στόπερ, την ώρα που ο Στέφενς επεδίωξε να δώσει πλάτος στην ομάδα του με σκοπό την διάσπαση της αμυντικής συνοχής ενός αρκετά αμυντικού σχηματισμού.
paok-panthrakikos-tactical
paok-panthrakikos-game

Συμπέρασμα

Ο δικέφαλος επικράτησε μίας πολύ συγκροτημένης και μαχητικής ομάδας διότι ο Στέφενς είχε την δυνατότητα να αλλάξει την ροή του αγώνα από τον πάγκο. Ο Βούκιτς ενίσχυσε την επιθετική λειτουργία της ομάδας απελευθερώνοντας τον Νάτχο που δείχνει να ενεργεί καλύτερα ως «8» υποδεχόμενος την μπάλα πιο χαμηλά. Ο Στέφενς προσπαθεί να κάνει την ομάδα πιο γρήγορη, τουλάχιστον στην Τούμπα, και σήμερα είδε θετικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο Πανθρακικός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την τακτική του συνοχή με τα 3 στόπερ, όμως οι σοβαρές απουσίες τον επηρέασαν σημαντικά αφού δεν υπάρχει το απαιτούμενο βάθος στον πάγκο για ένα παιχνίδι τόσο υψηλού δείκτης δυσκολίας.

 http://www.overlap.gr/paok-panthrakikos-3-0-i-kinisis-apo-to-pagko-allaxan-ton-agona/#disqus_thread

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ