Χαϊτογλου: ''Δεν δίνεις μια εικόνα για την οικονομική κατάσταση''. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Χαϊτογλου: ''Δεν δίνεις μια εικόνα για την οικονομική κατάσταση''.


Ο Νίκος Χαϊτουγλου μιλώντας στο ''Αθλητικό Μετρόπολις'' απάντησε στην ανακοίνωση του Θόδωρου Παπαδόπουλου, ενώ πρόσθεσε και πολλά ακόμα για την σημερινή κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του
Εγώ διαβάζω την δήλωση του προέδρου και νιώθω ότι θολώνει το τοπίο. Είναι μια δήλωση που αποπροσανατολίζει, ώστε να μην αναδειχθούν τα προβλήματα. Παρουσιάζει τον εαυτό του, σαν κυνηγημένο από όλους, σαν άνθρωπο που σηκώνει τον Σταυρό του Μαρτυρίου" τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: "Με λίγα λόγια ψάχνει τον απόλυτο βλάκα, διότι μιλάει για τακτική διοίκηση. Πολύ σωστά οι διοικήσεις Πρωτοδικείου, δεν βοηθούν σε τίποτα και πουθενά, αλλά παρ' όλα αυτά δεν ενημερώνεις για τα χρέη. Δεν δίνεις μια εικόνα για την οικονομική κατάσταση.
Και δεν μπορείς να ζητάς τίποτα από την στιγμή που δεν γνωρίζεις τι θες. Ακόμα όμως και αν μας θεωρεί βλάκες, ή κάποιους που κάνουν πόλεμο στην ομάδα, ας αναρωτηθεί. Ποιος κάνει πόλεμο στην ομάδα; Αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν τους διαιτητές; Αυτοί που δεν πληρώνουν το Καυτανζόγλειο; Ποιος κάνει πόλεμο;"
Και πρόσθεσε λέγοντας: "Είναι μια ανακοίνωση που θέλει να θολώσει το τοπίο. Του ζητώ λοιπόν να κατέβει από τον Σταυρό του Μαρτυρίου, και να καταλάβει ότι διοικεί τον Ηρακλή. Όχι τους Πόντιους Κατερίνης. Διότι εγώ διαβάζω μια ανακοίνωση, που ουσιαστικά προσβάλει τον κόσμο του Ηρακλή.
Ο κ. Παπαδόπουλος είχε αποτύχει πολύ πριν ασχοληθούμε εμείς και παρ' όλα αυτά κανένας δεν τον κυνήγησε. Σας θυμίζω ότι στην γενική συνέλευση, μας παρουσίασε έναν οικονομικό προγραμματισμό με άνοιγμα 500.000 ευρώ, θεωρόντας δεδομένη την άνοδο. Στην πορεία λοιπόν, βρέθηκαν δύο άνθρωποι που πολύ σωστά έβαλαν 250.000 ευρώ. Άλλα 50.000 ευρώ, υποθέτω ότι βρέθηκαν από χορηγίες, καθώς το τμήμα μάρκετινγκ κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Άρα το άνοιγμα θα έπρεπε να είναι 200.000 ευρώ και δυστυχώς δεν λείπουν μόνο τόσα.
Χθες και ο κ. Ελευθερίαδης προσπάθησε κι αυτός να θολώσει το τοπίο με το θέμα των εισιτηρίων. Είναι αυτός οικονομικός προγραμματισμός; Και μένα το καλοκαίρι τα ίδια πράγματα μου είπαν.
Εμείς το μόνο που κάναμε ήταν να καταδεικνύουμε τις αδυναμίες. Τις πολλές αδυναμίες που υπήρξαν ακόμη και σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Δεν είμαι λοιπόν υπεύθυνος γιατί δεν μπόρεσαν ούτε καν να συμβιβαστούν με παίκτες, δεν μπόρεσαν ούτε καν να διευθετήσουν το θέμα με το Καυτανζόγλειο. Δεν πήγαν στα ραντεβού. Γι' αυτό το ξαναλέω. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση το μόνο που κάνει, είναι να προκαλεί τον κόσμο ακόμη περισσότερο, σε μια δύσκολη στιγμή.
Δεν είναι το θέμα να αναλάβει κάποιος τα χρέη. Το θέμα είναι να μπορείς να του πεις πόσα είναι τα χρέη. Και δεν ζήτησε κανένας από τον Θεόδωρο Παπαδόπουλο να βρει ένα εκατομμύριο. Ακόμη και στους Ιρανούς δεν ενημέρωσε και υπάρχει αυτός ο αναβρασμός.
Στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, δεν ήταν κανένας διοικητικός παράγοντας στο γήπεδο. Και ο κ. Παπαδόπουλος έχει επιλέξει να μην είναι στο γήπεδο. Ο ίδιος λέει ότι δεν θέλει να προκαλέσει, αλλά θα έπρεπε να έχει κάποιους εκεί για να φροντίσουν ορισμένα θέματα. Με λίγα λόγια δεν θα έπρεπε να κάνει τίποτα περισσότερο από το να ασχοληθεί με τον Ηρακλή.
Έχουμε μια ομάδα ενωμένη και μιλάει για την επιλογή προπονητή την στιγμή που ο ίδιος ήθελε να φέρει τον Νίκο Αναστόπουλο. Ακόμη και έτσι όμως, ο Όγιος είναι ο άνθρωπος που μπορεί να ενώσει γύρω από τον κοινό σκοπό. Έχουμε μια ομάδα, να την στηρίξουμε. Σε πρώτη φάση με το να βρεθεί πούλμαν για να ταξιδέψει και ένα ξενοδοχείο για να καταλύσει. Ας περάσουμε αυτά τα βασικά και ας συζητήσουμε μετά για τα υπόλοιπα.
Όχι να χρησιμοποιεί το δικό μου όνομα, καθώς και αυτό του Νίκου Υψηλάντη για να στρέψει την προσοχή. Εμείς δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από το να εκφράσουμε την άποψη του κόσμου. Δεν ήμασταν ποτέ απόντες".

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ