Είπε το ''Ναι'' ο Ιρανικός όμιλος σύμφωνα με δημοσίευμα της ''Σπορ του Βορρά'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Είπε το ''Ναι'' ο Ιρανικός όμιλος σύμφωνα με δημοσίευμα της ''Σπορ του Βορρά''




Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Σπορ του Βορρά'', ο Ιρανικός όμιλος που ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Ηρακλή, απάντησε θετικά ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ώστε οι αλλοδαπό επιχειρηματίες να εμπλακούν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι'' Το διοικητικό συμβούλιο του ιρανικού ομίλου, ενέκρινε την επένδυση στην ΠΑΕ Ηρακλής και το μόνο που απομένει είναι να δοθεί η ανάλογη έγκριση από το αρμόδιο υπουργείο της χώρας, που ελέγχει όλες τις επενδύσεις στο εξωτερικό''.

Να θυμίσουμε ότι εδώ και ένα μήνα σχεδόν άπαντες περιμένουν κάποια τοποθέτηση του Έλληνα εκπρόσωπου κ. Βασίλη Αμανατίδη για το που βρίσκονται οι επαφές των δυο πλευρών, πράγμα το οποίο δεν έχει γίνει ακόμη. Όπως και ο Θόδωρος Παπαδόπουλος.  Και οι δυο αμφότεροι ζητούσαν την υπομονή του κόσμου, και ότι η απάντηση δεν θα αργήσει να έρθει, διότι πριν δυο εβδομάδες είχε γίνει το διοικητικό συμβούλιο του Ιρανικού ομίλου, ώστε να παρθεί η απόφαση για την εμπλοκή των Ιρανών στον Ηρακλή.

Εφόσον υπάρξει και η επιβεβαίωση τότε θα πρόκειται για κάτι πολύ καλό για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή, διότι τα προβλήματα στην ΠΑΕ δεν είναι ουκ ολίγα.  Η ''Αθλητική Γνώμη ''παρακολουθεί το θέμα, και αν υπάρξει κάποια επιπλέον ενημέρωση θα σας την μεταφέρουμε.


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ