Παραίτηση Παπαδόπουλου με αιχμές. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Παραίτηση Παπαδόπουλου με αιχμές.




Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Θόδωρος Παπαδόπουλος μέσο της ανακοίνωσης του από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Ηρακλής με αιχμές. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θόδωρου Παπαδόπουλου
"Μετά τα τελευταία δημοσιεύματα και προς αποκατάσταση και μόνο της αληθείας αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω περιληπτικά τους φιλάθλους της ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ σχετικά με την διοικητική μου συνεισφορά στην ομάδα μας. Συγκεκριμένα:
   Το φθινόπωρο του 2011 μέλη της οικογένειας του Ηρακλή με επισκέφθηκαν στην Κατερίνη και με πίεσαν να  σώσω τον Ηρακλή. Εγώ αναλογιζόμενος την ιστορία του Ηρακλή αλλά κυρίως τις δραματικές στιγμές που βίωνε η ομάδα και μπροστά στην άρνηση πολλών επώνυμων φιλάθλων του ΗΡΑΚΛΗ να συνεισφέρουν δεν αρνήθηκα να συνεισφέρω αλλά ζήτησα συγκεκριμένες εγγυήσεις για την  πορεία της ομάδας.
   Στη συνέχεια μέλη της οικογένειας του Ηρακλή εξακολουθούσαν να με πιέζουν να ηγηθώ της προσπάθειας αναγέννησης του Ηρακλή, υποσχόμενοι ότι θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην εξεύρεση των απαιτούμενων οικονομικών κονδυλίων, τα οποία θα εξασφάλιζαν την ομαλή πορεία της ομάδας. Τελικά δέχτηκα να βοηθήσω τον Ηρακλή δηλώνοντας ταυτόχρονα στους ανθρώπους αυτούς ότι δε μπορώ να ανταπεξέλθω μόνος μου στη διοίκηση της ομάδας.
   Κάπως έτσι ξεκίνησε η ανάμειξή μου στα διοικητικά δρώμενα του Ηρακλή…
   Η αγάπη μου για την ομάδα με οδήγησε στην ολόπλευρη και καθημερινή μου ενασχόλησή με αυτήν αλλά οι υποσχέσεις έμειναν υποσχέσεις... Τελικά, όπως σοφά έχει αποδείξει η ιστορία, οι σωτήρες στο τέλος γίνονται  ανεπιθύμητοι.
   Τον τελευταίο καιρό διαπιστώνω με λύπη μου ότι κάποιοι, συνεπικουρούμενοι από οπαδούς και από ορισμένους δημοσιογράφους, έχουν εντείνει τις επιθέσεις εναντίον μου και εναντίον όλων αυτών που στα δύο χρόνια διοίκησής μου, προσέφεραν και προσφέρουν υπηρεσίες, με μοναδικό στόχο την απομάκρυνσή μου από τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας.
   Οι κύριοι αυτοί δεν ενδιαφέρονται βέβαια για την επόμενη ημέρα του Ηρακλή αλλά μόνο για την δική μου εκδίωξη. Μάλιστα, στην κρίσιμη αυτή στιγμή που η ομάδα μας δίνει τη μάχη της για την άνοδό της στη  SUPERLEAGUE οι κύριοι αυτοί συνεχίζουν τη λυσσαλέα επίθεση εναντίον μου, μη αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών, διαταράσσοντας την ηρεμία της ομάδας. Μία μόνο ήττα έφτανε για να πέσουν οι μάσκες…
   Σήμερα, τονίζω εκ νέου ότι πάνω από όλους είναι η ομάδα μας, πάνω από όλους, όπως και εάν λέγονται αυτοί, ότι και εάν εκπροσωπούν ή πρεσβεύουν αυτοί, είναι το συμφέρον της ομάδας μας. Σημειώνω ότι οι ίδιοι, οι οποίοι σήμερα ζητούν  πλέον επιτακτικά να παραιτηθώ, δεν συμφωνούσαν ούτε με την ανάμειξη της κίνησης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» στην διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ούτε με την πρόσληψη του προπονητή μας.
  Για το καλό της ομάδας μας, λοιπόν, ασχέτως της ενορχηστρωμένης επίθεσης κάποιων φίλων του Ηρακλή εναντίον μου, σας δηλώνω ότι εφόσον οι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να σχηματίσουν τακτική διοίκηση, η οποία θα διασφαλίσει την ομαλή πορεία της ομάδας μας, παραιτούμαι από τη διοίκηση της ομάδας. Καλώ, λοιπόν, όλους όσους ενδιαφέρονται για την ομάδα μας, να αναλάβουν άμεσα τη διοίκηση έτσι ώστε να μη χαθεί ο μεγάλος στόχος της ανόδου. Μάλιστα, καλώ πρώτα από όλους τον κύριο Χαϊτογλου Νικόλαο και τον κύριο Υψηλάντη Νικόλαο να αναλάβουν τη διοίκηση της ομάδας, υλοποιώντας όλα όσα με έχουν συμβουλέψει τον τελευταίο καιρό. Προφανώς δεν τους άκουσα και για τον λόγο αυτό απέτυχα.
   Σε κάθε περίπτωση, όμως, καλώ όλους τους αγνούς φιλάθλους μας, τους πρώην παράγοντες του Ηρακλή και τους βετεράνους του Ηρακλή να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την  εξεύρεση ασφαλούς λύσης την δύσκολη αυτήν στιγμή.
    Τέλος, δηλώνω ότι ευχαριστώ από καρδιάς τον κόσμο του Ηρακλή που στέκεται όλον αυτόν τον καιρό δίπλα στην ομάδα μας και τους δύο ανθρώπους οι οποίοι ανώνυμα έχουν προσφέρει τεράστια ποσά για την ομάδα μας και οι οποίοι επιθυμούν – σε αντίθεση με άλλους – να προσφέρουν ως καλοί Σαμαρείτες, γιατί απλά δεν τους ενδιαφέρει ούτε η διαφήμιση ούτε η κριτική αλλά ΜΟΝΟ η προσφορά.

 Υ.Γ. Έστω και τώρα αφήστε την κριτική και ελάτε να προσφέρετε.
 Ελπίζω την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 η ομάδα μας να έχει νέα, ικανή και  ισχυρή τακτική Διοίκηση.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ