Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο-Σ και τρίτος - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο-Σ και τρίτος




Ο Ηρακλής υποδέχεται σε λίγη ώρα τον Τύρναβο στο Καυτανζόγλειο και θέλει μόνο την νίκη για να παραμείνει στην δεύτερη θέση αλλά και να πλησιάσει την Κέρκυρα η οποί αύριο αντιμετωπίζει τον Αιγινιακό στην Κατερίνη. Εκτός της live ενημέρωσης από το Καυτανζόγλειο θα υπάρχει και άμεση ενημέρωση και για τα υπόλοιπα παιχνίδια της Football League του Βορείου Ομίλου.

Η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος ξεπέρασε την ήττα από την Νίκη Βόλου με το 0-2 κόντρα στην Δόξα Δράμας, και σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες εντός Καυτανζογλείου. Οι κυανόλευκοι δεν εντυπωσίασαν στην Δόξα Δράμας, όμως έφυγαν με τους τρεις βαθμούς. Σήμερα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, διότι η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη έχει αποδείξει ότι δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος αλλά ένα δυνατό σύνολο το οποίο παλέυει όλα τα παιχνίδια. Στην αποστολή του Ηρακλή μπήκαν κανονικά οι καινούριοι παίκτες των κυανόλευκων (σ.σ. Κουρδάκης, Κουρούπης, Σκόρτσα).

Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από αρνητικό αποτέλεσμα στην έδρα τους κόντρα στον Αιγινιακό, και σίγουρα δεν έρχονται να περάσουν ένα απλό απόγευμα στην έδρα του Ηρακλή. Ο Τύρναβος είναι μια σκληρή ομάδα που με τον τρόπο παιχνιδιού της μπορεί να χαλάσει το αγωνιστικό πλάνου του αντιπάλου και να παίξει στην αντεπίθεση, πράγμα το οποίο περιμένει σήμερα ο γηπεδούχος Ηρακλής.

Σχόλιο: Ο Ηρακλής βρίσκεται πίσω στο σκορ από ένα παιδαριώδες λάθος του Λίμα. Το πρώτο ημίχρονο σίγουρα είχε πολλές κακές στιγμές για τον Ηρακλή, καθώς μπορούσε να είναι και 0-2 το πρώτο ημίχρονο αφού ο Γεωργίου σπατάλησε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Οι κυανόλευκοι μπορούσαν να ισοφαρίσουν αλλά οι πολλές λαθασμένες πάσες και το νωχελικό παιχνίδι τν γηπεδούχων έδινε αρκετές ευκαιρίες στην ομάδα του Τυρναβου να βγαίνει στην αντεπίθεση. Οι κλασικές ευκαιρίες του Ηρακλη δεν έγιναν γκολ, και πρέπει οι κυανόλευκοι να συνέρθουν άμεσα ώστε να μην χάσουν έδαφος στην διεκδήκηση της δεύτερης θέσης.

Σχόλιο Β' Ημιχρόνου: Ο Ηρακλής έκανε ένα μεγάλο δώρο στην Νίκη Βόλου και την έφερε στην δεύτερη θέση. Οι κυανόλευκοι γνώρισαν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην έδρα τους και παρέμεινε στο -8 από την κορυφή όπου η Κέρκυρα έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Τύρναβος μπορούσε ακόμα και το 0-2, ίσως και το 0-3 με τις χαμένες ευκαιρίες που έχασε, και έδειξε ότι σε όλα τα παιχνίδια δεν είναι ένας απλός αντίπαλος. Δεν αποκλείεται με Νίκη του Αιγινιακού αύριο ο Ηρακλής να βρίσκεται και στην τέταρτη  θέση.

Εξέλιξη Β' Ημιχρόνου

66'  Ο Γεωργίου κάνει την λόμπα στον Κολίτσι ο οποίος ήταν λίγο έκτος εστίας, όμως η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα άουτ.

76' Ο Ποκόνγκ πλασάρει τον Κολίτσι, λίγο άουτ.



Εξέλιξη Α' ημιχρόνου

46' Ωραία κάθετη άσα του Γεωργίου στον Αντρέ, ο Αντρέ πλασάρει τον Κολίτσι, σιώχνει δύσκολα ο Αλβανός γκολκιπερ.

* Καμία φάση μέχρι στιγμής στα πρώτα 15' λεπτά του αγώνα.

*1-0: Η Νικη Βόλου ανοίγει το σκορ στο παιχνίδι με την Καβάλα

19' Ο Τάι εκτελεί το κόρνερ, ο Κοντέων κάνει την προβολή, αλλά η μπάλα πάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πρίφτη.

23' 0-1 Ο Τύρναβος ανοίγει το σκορ με τον Σαχινίδη ο οποίος εκμεταλλέυτηκε το λάθος του Λίμα και με κοντινο πλασέ έκανε το  0-1. 

26' Μεγάλη ευκαιρία για τον Τύρναβο. Ο Γεωργίου κάνει την ατομική ενέργεια, κάνει το πλασέ, λίγο άουτ.

30' Ο Ζάχορα πλασάρει τον Πρίφτη, μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο ερματοφύλακας του Τυρνάβου.

39' Ο Όμο εκτελεί το φάουλ, αποκρούει σε κόρνερ ο Κολίτσι.

45' Σέντρα του Πουρτουλίδη,  μονοκόματο σουτ του Κοντοδήμου, εντυπωσιακή απόκρουση του Πρίφτη.

Εντεκάδες

Ηρακλής(Όγιος): Κολίτσι, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Κοντέων, Λίμα, Μπάμπα (63' Σκόρτσα), Τσιλιανίδης (62' Ματσούκας), Ζάχορα, Πουρτουλίδης, Ινζόγλου (46' Ονουάτσι), Τάι

Τύρναβος(Διγκόζης): Πρίφτης, Σκούπρας, Καραμανλής, Τέλλος, Γεωργίου (82' Τσούκαλος), Σαχινίδης (59' Ροντρίγκο), Κανούλας 70' Ποκόνγκ), Ντατίδης, Ομο, Κουρτεσιώτης, Μάρτινς, 


Αλλαγές

Ηρακλής: Κηπουρός,  Σιατραβάνης, Κουρδάκης

Τύρναβος: Ντάλλας, Καραγιάννης, Πούτας,  Τσούκαλος,  Ιβανίδης.

Κάρτες

κίτρινες: Σκούπρας, Τέλλος,  Ζάχορα, Σκόρτσα
κόκκινες:




ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ