Προβατίδης στο «Μ»: «Θέμα χρόνου η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα» - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Προβατίδης στο «Μ»: «Θέμα χρόνου η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα»

Προβατίδης στο «Μ»: «Θέμα χρόνου η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα»
 
 

Ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα, επιδεικνύοντας ψυχραιμία στην εκτέλεση του πέναλτι. Ο λόγος για τον Ηλία Προβατίδη, που ήταν εκ των διακριθέντων στη νικηφόρα αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο. «Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Πετύχαμε δυο γκολ, δημιουργήσαμε φάσεις, ενώ στο δεύτερο μέρος θα έλεγα ότι κάναμε συντήρηση, κρατώντας το αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά στο «Μ» ο μέσος του Απόλλωνα.

«Στις λεπτομέρειες»

Το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο ήταν βαθμολογικά αδιάφορο. Για λόγους γοήτρου, πάντως, ο Απόλλων πήρε τους τρεις βαθμούς. Η χρονιά είναι πετυχημένη; «Δεν θα το έλεγα πετυχημένη. Πιστεύω, πώς θέλαμε το κάτι παραπάνω. Θέλαμε να μπούμε στην τετράδα. Θεωρώ ότι η υπόθεση της εισόδου μας στην τετράδα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, χάσαμε παιχνίδια με τις ομάδες που είναι ήδη στην τετράδα. Πιστεύω, όμως, ότι σε κρίσιμα ματς υπήρξαν παράγοντες κι άλλοι, που δεν μας άφησαν να πάρουμε αυτό που θέλαμε…», σημείωσε ο Προβατίδης.
Ο Απόλλων έχει όλα τα φόντα, όλες τις προοπτικές. Είναι μία ιστορική ομάδα και πιστεύω πώς ανήκει στη Σούπερ Λίγκα. Άλλωστε, από τότε που ανέλαβε ο κ. Χαραλαμπίδης γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύω, πώς είναι θέμα χρόνου να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα», κατέληξε ο μέσος του Απόλλωνα στο «Μ». 
 
OLOKLHRH STO  http://www.metrosport.gr/articles_det.asp?artid=68266#!prettyPhoto

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ