Η φλόγα βρίσκεται ανάμεσα σας! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Η φλόγα βρίσκεται ανάμεσα σας!




Ο Ηρακλής τείνει να γίνει αυτοκαταστροφικός τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αφού στα 7 τελευταία παιχνίδια του έχει γνωρίσει τέσσερις ήττες. Ήττες οι οποίες κόστισαν στην ομάδα και την πρώτη θέση! Αυτή η ομάδα πριν λίγους μήνες έκανε ένα μεγάλο σερί τρίποντων, φτάνοντας στην δεύτερη θέση. Τι φταίει και αυτή η ομάδα θέλει να ρίξει την καρδάρα με το γάλα τις τελευταίες αγωνιστικές;
Η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος εδώ και δυο αγωνιστικές ψάχνει τον πόντο ούτως ώστε να κλειδώσει την θέση για τα play off. Όταν παίζεις για τον πόντο, τότε έρχεται η αγωνιστική φάπα χωρίς να την πάρεις χαμπάρι από που ήρθε. Το παιχνίδι δεν τελειώνει ούτε στο 0-1, ούτε στο 0-2. Υπάρχει η κούραση αρκετών ποδοσφαιριστών λόγω των πολλών αγωνιστικών λεπτών, όμως πριν λίγο καιρό αυτός ο κόσμος που έχει ταξιδέψει όλη την Ελλάδα για να είναι δίπλα τους, έκαναν κουπόνια ενίσχυσης για να πληρώσουν τους παίκτες και τον προπονητή, και όχι κανέναν άλλον!
Το ήξερε ο κόσμος ότι οι εγκαταστάσεις της Μίκρας είναι ξέφραγο αμπέλι.Ήξερε ότι η ομάδα οικονομικά ήταν για ακόμη μια χρονιά στο χείλος του γκρεμού. Και γι αυτό πήρε την πρωτοβουλία της οικονομικής ενίσχυσης προς ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους, τεχνικό τιμ. Σας πίστεψαν και σας πιστεύουν, και αντ' αυτού πάτε να πετάξετε αυτά τα χρήματα στο καλάθι των αχρήστων τις τελευταίες αγωνιστικές. Υπήρξαν και αρκετοί ανώνυμοι φίλαθλοι που ενίσχυσαν οικονομικά την ομάδα ώστε να παραμείνει δεμένη για τον στόχο που έχει, και εσείς πάτε μόνοι σας να βάλετε την θηλιά στον λαιμό σας.
Μιλήστε όλοι μεταξύ σας να δείτε τι φταίει. Οι συγνώμες δεν φτάνουν, όταν παλεύεις για την επιβίωση σου σε μια τέτοια κατάσταση, δεν αρκούν. Όταν σκοτώνεις την ψυχολογία κάποιου, οι συγνώμες περνάνε απαρατήρητες. Η χαμένη σπίθα της ομάδας βρίσκεται ανάμεσα σας ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Εσείς οι ίδιοι την σβήσατε, εσείς οι ίδιοι πρέπει να την ξαναβρείτε!
Ακριβώς πριν δυο μήνες η ομάδα έμοιαζε να έχει πάρει τον δρόμο προς την επιστροφή στην Σούπερλιγκα με το ποδόσφαιρο που έπαιζε. Μάλιστα στο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, αρκετός κόσμος σχολίασε ότι αυτή η ομάδα παίζει καλύτερα από πολλές ομάδες της Α' Εθνικής. Αν νομίζεται ότι για τον κόσμο ένα παιχνίδι κόντρα στον συμπολίτη είναι όλη η χρονιά, τότε κοροϊδεύετε τους ίδιους σας τους εαυτούς!
Καθίστε σε ένα τραπέζι όλοι μαζί και βρείτε τι φταίει και η ομάδα οδεύει προς την αυτοκτονία τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλη μια χαμένη χρονιά μακριά από την πρώτη κατηγορία. Η ομιλία του προπονητή στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καρδίτσα μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια θετική τόνωση ψυχολογίας προς τους παίκτες. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η ομιλία του Γκιγιέρμο Όγιος θα είναι μια σπίθα που θα μεταμορφωθεί σε μια μεγάλη φωτιά όχι μόνο το Σάββατο, αλλά και με την εκκίνηση των play off.
Όσον αφορά την διοίκηση με την ονομασία ''Ηρακλής συμμετοχών'' που προέρχεται από ανθρώπους από την οικογένεια του Ηρακλή. Η ομάδα χρειάζεται άμεση στήριξη όσον αφορά και το ψυχολογικό κομμάτι. Μπήκατε για να υλοποιήσετε τον στόχο της ομάδας και να βοηθήσετε από την καρδιά σας αυτή την προσπάθεια. Τα πρέπει όμως είναι πάνω από τα θέλω. Και τα πρέπει είναι το ξυπνητήρι που πρέπει να αφυπνίσει την ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι. Η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστήσει στα play off, και εσείς από την μεριά σας να την προστατέψετε με κάθε τίμημα. Ο Ηρακλής πρέπει να επανέρθει στην Σούπερλιγκα το καλοκαίρι!

Σχόλιο-Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ