Έγκλημα η απόλυση Όγιος! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Έγκλημα η απόλυση Όγιος!





Ο Γκιγιέρμο Όγιος έφερε τα πάνω κάτω στην ομάδα του Ηρακλή, κάνοντας ένα μεγάλο σερί τρίποντων φτάνοντας τον Ηρακλή κοντά στην είσοδο του στα play off. Πράγμα το οποίο φάνταζε απίθανο με τον Σίνισα Γκόγκιτς στον πάγκο.

Ο Αργεντίνος τεχνικός βοήθησε πάρα πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας το οποίο ήταν και η αρχή της αντεπίθεσης του Ηρακλή στο αγωνιστικό. Η ώθηση που δίνει ο ''Μίστερ'' στους ποδοσφαιριστές του είναι μεγάλη. Φάνηκε όμως ότι τις τελευταίες αγωνιστικές κάτι δεν πήγαινε καλά. Και σήμερα κάποιοι άνθρωποι μέσα από την ΠΑΕ μαζι και τον Θόδωρο Παπαδόπουλο πάνε να απολύσουν τον Όγιος από τον πάγκο του Ηρακλή.

Οι δυο άνθρωποι που είναι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα (σ.σ. Χαϊτογλου-Υψηλάντης) είναι άκρως αντίθετοι με την απομάκρυνση του Γκιγιέρμο Όγιος την συγκεκριμένη χρονικά στιγμή. Γιατί αυτός ο άνθρωπος έχει δώσει πάρα πολλά στην ομάδα, έχοντας κάνει και τα δικά του προπονητικά λάθη.  Όμως ο Αργεντίνος τεχνικός έχει κρατήσει και τους παίκτες δεμένους όταν οι παίκτες ήταν με ανταρτικές τάσεις (σ.σ. απλήρωτοι παίκτες) ! Στα δύσκολα ο Αργεντίνος τεχνικός ήρθε και ανέλαβε, όταν κάποιοι άλλοι προπονητές δεν ήθελαν να πάρουν τέτοια μεγάλη ευθύνη! Και τώρα κάποιοι άνθρωποι που εμφανίστηκαν να βοηθήσουν την ομάδα, κοιτάνε να την κάνουν μπάχαλο πριν από τον τελικό του Σαββάτου.

Αυτοί οι άνθρωποι που μπήκαν να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα με την ονομασία ''Ηρακλής συμμετοχών'' τείνει να γίνει'' Ηρακλής  αμέτοχων''! Αφού δεν συστάθηκε κανένα συμβούλιο από την συγκεκριμένη επιτροπή σωτηρίας, ώστε να ψηφιστεί το θέμα Όγιος. Μάλιστα τέσσερις από τους ανθρώπους της επιτροπής ψήφισαν.  Σε τέτοιες δύσκολες συγκυρίες που βίωσε ο Ηρακλής ,ο κόσμος μαζί με τον Γκιγιέρμο Όγιος κράτησαν την ομάδα στον στόχο της. Εσείς τι προσπαθείτε να κάνετε; Ξαφνικά Θόδωρε Παπαδόπουλε παίρνεις και πρωτοβουλίες όταν οικονομικά η ομάδα ήταν σε τεντωμένο σχοινί; Ποιοι είναι αυτοί οι υποστηρικτές από την επιτροπή σωτηρίας που θέλετε να λέγεστε; Η σωτηρία σημαίνει η άνοδος του Ηρακλή, και όχι η δολοπλοκία πριν από τέτοιους αγώνες.


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ