Σημαντική νίκη για Ηρακλή, και τώρα ο Αιγινιακός. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Σημαντική νίκη για Ηρακλή, και τώρα ο Αιγινιακός.




Ο Ηρακλής κατάφερε και ξεπέρασε το εμπόδιο του φιλότιμου Απόλλων Καλαμαριάς με 2-0, και τώρα πάει στον Αιγινιακό για το τρίποντο το οποίο θα αποφέρει και την πρώτη επίτευξη του στόχου των play off.

Οι κυανόλευκοι ήταν αρκετά νωχελικοί στο πρώτο ημίχρονο, καθώς η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένη και με κύριο όπλο τις αντεπιθέσεις προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Ηρακλή στην κόντρα, όμως οι αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων δεν βρήκαν στόχο.

Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί στο 47' λεπτό με τον Ονουάτσι να πιάνει ολομόναχος την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι, και παράλληλα να ξεκλειδώνει την άμυνα του Απόλλων Καλαμαριάς όπου για 46' λεπτά ήταν αρκετά σταθερή. Ο Απόλλων μετά το τέρμα του Ονουάτσι ξύπνησε για τα  καλά πιέζοντας τον Ηρακλή και χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία με τον Αθανασιάδη στο 68' λεπτό, έπειτα από ωραία κεφαλιά η οποία κατέληξε λίγο άουτ. Από εκεί και πέρα ο Ηρακλής ξύπνησε, και είχε δοκάρι με τον Ονουάτσι μετά από ωραία προσωπική του ενέργεια στο 73' λεπτό,. Το 2-0 έγινε στο 77' λεπτό από τον Έντζο Σκόρτσα ο οποίο παρόλο το ύψος του κατάφερε και έβαλε γκολ με κεφαλιά έπειτα από ωραία σέντρα του Κοντοδήμου. Στα υπόλοιπα λεπτά που απέμειναν δεν σημειώθηκε κάποια σημαντική ευκαιρία, και πλέον οι δυο ομάδες θα αναλωθούν στο επόμενο παιχνίδι.

Η επόμενη αγωνιστική χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως κρίσιμη για τους κυανόλευκους, αφού θα αντιμετωπίσουν τον Αιγινιακό στην έδρα του την Κυριακή σε ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει πολλά για την είσοδο των δυο ομάδων στα play off.  Ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να δώσει βροντερό παρών την Κυριακή και σίγουρα θα είναι για ακόμα ένα παιχνίδι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας του Γκιγιέρμο Όγιος.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ