Οι κυρίες με τα τζιπ, άφησαν τα ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Οι κυρίες με τα τζιπ, άφησαν τα ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού!

Κίνηση φιλανθρωπίας από τις μυστηριώδεις κυρίες της Βαρβακείου και όχι πράξη χουλιγκανισμού, ήταν τελικά οι γαύροι που βρέθηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού στην Τούμπα, όπως αποδεικνύει φωτογραφία ντοκουμέντο
Η φωτογραφία-ντοκουμέντο, που δείχνει την απόκοσμη γυναικεία μορφή, με ένα χωνί ψαραγοράς, δίπλα στον πάγκο του Ολυμπιακού, στην Τούμπα.



Μια ακόμα φωτογραφία, όπου φαίνεται καθαρά η μορφή μιας μυστηριώδους γυναίκας από το υπερπέραν, ίδια με τη μορφή αυτής που εμφανίστηκε και στη φωτογραφία από τη Βαρβάκειο, δίνει νέα διάσταση στο σκάνδαλο με τα ψάρια που εξαιτίας τους καθυστέρησε η έναρξη του ντέρμπυ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.
Τη φωτογραφία τράβηξε αθλητικός φωτορεπόρτερ, με το ειδικό φίλτρο του instagram, το μόνο που μπορεί να καταγράψει την παρουσία των υπερφυσικών πνευμάτων στον χώρο. Σε αυτή φαίνεται καθαρά μια γυναίκα να κρατάει ένα χωνί από ψαροπωλείο στα χέρια, δίπλα στον άνθρωπο που προσπαθεί να μαζέψει τα ψάρια από τα καθίσματα.

Προφανώς, μετά την εμφάνισή τους στην Κρεαταγορά των Αθηνών, οι γυναίκες-θρύλος, τα φιλάνθρωπα φαντάσματα από το υπερπέραν που δεν έχει δει κανείς, ανέβηκαν μέχρι τη Θεσσαλονίκη, πέρασαν από την αγορά Μοδιάνο και αφού προμηθεύτηκαν μεγάλες ποσότητες ψαριών, θέλησαν να τα μοιράσουν και στους αναξιοπαθούντες της συμπρωτεύουσας.
Και μάλλον ήταν τέτοια η ποσότητα των ψαριών, που κάποια από αυτά, έπεσαν από την κερκίδα των παοκτζήδων και κατέληξαν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Κατά μια άλλη εκδοχή, οι ίδια η γυναίκα τα άφησε εκεί, προκειμένου να βοηθήσει και τους παίκτες των φιλοξενούμενων.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

phgh  Νίκος Ζαχαριάδηs sto 
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=33317 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ