Ισοπαλία με φωνές. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ισοπαλία με φωνές.



Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αιγινιακό για την 4η αγωνιστική των play off της Football League, και θέλει μόνο νίκη για να πλησάσει τις ομάδες οι οποίες είναι πάνω από αυτόν με τρεις και τέσσερις βαθμούς διαφορά.

Οι κυανόλευκοι πλεον έχουν νέο προπονητή τον Νίκο Παπαδόπουλο, και θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή ώστε να πάνε με άλλη ψυχολογία την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό και να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό Βόλου. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Κοντέων και Ιντζόγλου, και οι ανέτοιμοι Μπαμπά, Γραμματικός, καθώς και οι Κραγιόπουλος, Παληγεώργος και Αποστολίδη

Είχε την ευκαιρία ο Αιγινιακός κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών να βρίσκεται στην πρώτη θέση, όμως την σπατάλησε. Το 1-1 στο Αιγίνιο ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν περίμενε και κανείς στην ομάδα του Αιγινίου. Σήμερα ο Αιγινιακός έρχεται με όλα τα όπλα στην φαρέτρα του για να διεκδηκήσει την νίκη, Άπαντες στο Αιγίνιο έχουν την πίστη για το διπλό σήμερα, όμως ξέρουν πολύ καλά ότι ο Ηρακλής παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για να παραμείνει ενδιαφερόμενος στο παιχνίδι της ανόδου.

Μια φάση που φωνάζει ο Ηρακλής όπου ο Ζάχορα τσιμπάει την μπάλα και τον βρίσκει ο αμυντικός του Αιγινιακού στο 69΄λεπτό.

Εξέλιξη Β' Ημιχρόνου

47' Παράλληλη μπαλιά του Σιατραβάνη, ο Ματσούκας γίνεται αποδέκτης της μπάλας, αλλά το σουτ του Ματσούκα, καταλήγει σε πάσα την οποία εξουδετέροσαν οι παίκτες του Κώστα Νικολαϊδη.

60' Ο Κοντοδήμος κάνει την σέντρα, όμως κανείς παίκτης του Ηρακλή δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας.

79΄ Δοκάρι ο Ζάχορα έπειτα από φαουλ.


Εξέλιξη Α' Ημιχρόνου

10' O Mπελόν πλασάρει από κοντά, όμως ο Χουάντερσον μπλοκάρει έυκολα την μπάλα.

15' Μακρινό σουτ του Πουρτουλίδη, μπλοκάρει ο Τόλιος.

16' Ωραίο σουτ του Ματσούκα, διώχνει σε κόρνερ ο Τόλιος.

25' Ο Τάι κάνει το σουτ, όμως η μπάλα καταλήγει αρκετά αουτ.

36' Ωραία κάθετη πάσα του Τάι, ο Ματσούκας κάνει το σουτ, διώχνει σωτήρια ο Τόλιος σε κόρνερ.







Εντεκάδες

Ηρακλής(Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Παπαστεριανός, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Πουρτουλίδης, Ονουάτσι, Τσιλιανίδης, Λίμα, Κοντοδήμος, Ματσούκας, Τάι(46' Σιατραβάνης)
 (67' Ζάχορα)

Αιγινιακός( Νικολαϊδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου (56' Γεωργίου), Χατζής, Μπελόν, Μανθάνο (69' Ζούρκος), Φάμπιο, Πέντα, Κουτσοσπύρος

Αλλαγές

Ηρακλής: Κολίσης, Κουρούπης,  Χιονίδης, Κουρδάκης, Σκόρτσα

Αιγινιακός: Βοσνιάδης,  Γκέσιος, Δήμου, Μπορέτ, Αχαλινόπουλος

Κάρτες 

κίτρινες: Παπαστεριανός, Λίμα, Τάι, Σαββίδης, Ματσούκας, Μανθάνο

Διαιτητής Α΄Ζούγρας (Κοζάνης)
Βοηθοί: Τζαμπάση (Κοζάνης), Παράσιου (Ημαθίας)
4ος Μαλλούτας (Ημαθίας)

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ