Δεν τελειώνει το παιχνίδι στο 1-0. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Δεν τελειώνει το παιχνίδι στο 1-0.



Ο Ηρακλής πέταξε μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη τριάδα, καθώς όλα τα αποτελέσματα ήταν υπερ του για να βρεθεί στην τρίτη θέση. Το γκολ του Κοσμά Τσιλιανίδη δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει η ομάδα, πράγμα το οποίο πρέπει να κάνει πάση θυσία την Τετάρτη κόντρα στα Χανιά.

Οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά, χάνοντας πολλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ πολύ νωρίς, αλλά η μπάλα τους έκανε το χατήρι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ηρακλή μπήκε και πάλι δυνατά, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που θα της έδιναν καθαρό προβάδισμα, ενόψει του επόμενου 30λεπτου. Το γεγονός είναι ότι μετά το 60' ο προπονητής του Ηρακλή έβγαλε τον Σκόρτσα που ήταν  σε πολύ καλή κατάσταση σήμερα. Ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών έβαλε ότι επιθετικό είχε μέσα, και στο τέλος δικαιώθηκε, αφού ο Ηρακλής δεν κατάφερε να κάνει το 2-0 ήρθε το 1-1. Στην φάση του 1-1 οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλής μπορούσαν να τελειώσουν το παιχνίδι, όμως το λάθος του Κουρούπη έβγαλε στην κόντρα την ομάδα του κ. Γράφα, και από καθαρή τύχη ήρθε το 1-1. 

Αυτά τα παιχνίδια ο Ηρακλής πρέπει να τα τελειώνει, γιατί στο τέλος το πληρώνει. Το λάθος του Νίκου Παπαδόπουλου να τραβήξει την ομάδα μετά το 60' λεπτό. Τα παιχνίδια δεν τελειώνουν στο 1-0, διότι σήμερα ο Ηρακλής πήρε ένα καλό μάθημα για την συνέχεια των play off.

Τίποτα δεν χάθηκε! Ο Ηρακλής δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει, αλλά οι αρκετές τελικές του πρέπει να καταλήγουν στα δίχτυα. Αρκετές κλασικές ευκαιρίες και σήμερα, αλλά πάλι ένα γκολ. Ψηλά το κεφάλι, και το σημερινό αποτέλεσμα πρέπει να είναι οδηγός για την διόρθωση των λαθών ώστε ο Ηρακλής να ξαναβρεθεί σε θέση ισχύος.


Σχόλιο: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ