Ισοπαλία με ευθύνες - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ισοπαλία με ευθύνες




Ο Ηρακλής υποδέχεται την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών και θέλει να πάρει το τρίποντο ώστε να σκαρφαλώσει ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Το γκολ του Εντζο Σκόρτσα στον Ταύρο έδωσε το σύνθημα ότι ο Ηρακλής μπορεί να συνεχίσει την αντεπίθεση, και στο τέλος να καταφέρει να φτάσει ακόμα και στην απευθείας άνοδο.

Οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν χωρίς τους Μπάμπα, Ματσούκα και Τάι, ενώ επιστρέφουν οι Παπαστεριανός και Ζάχορα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει πιο πολλές λύσεις στην αμυντική γραμμή, αλλά και στην επιθετική που είδε τον Ουρουγουανό επιθετικό Έντζο Σκόρτσα να σκοράρει απέναντι στον Φωστήρα. Ο Ημίθεος θέλει να κάνει το 3/3 σήμερα και να αδιαφορήσει τι κάνουν οι υπόλοιποι αντίπαλοι του.

Με  σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί σήμερα ο Ηρακλής Ψαχνών στο Καυτανζόγλειο, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Χρήστος Παληγεώργος και o Κρητικός. Οι επιστροφές για την ομάδα του Θωμά Γράδα είναι οι Οχάτζα, Τσιμότζι και Βιγιαρέχο. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν έχασαν στην έδρα τους από τα Χανιά, και θέλουν να ξεπεράσουν την ήττα τους με ένα θετικό αποτέλεσμα στο Καυτανζόγλειο το οποίο θα τους κρατήσει ψηλά στην βαθμολογία.

* Ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος δεν έβγαλε αποστολή για το σημερινό παιχνίδι, όμως τα προβλήματα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν λένε να φύγουν. Ο Λίμα παλεύει καθήσει τουλάχιστον στον πάγκο, αλλά και ο Πουρτουλίδης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Και οι δυο θα κριθούν την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή αν θα είναι στην αποστολή. Την θέση του Λίμα αναμένεται να πάρει ο Γιώργος Παληγεώργος που θα μπει στην εντεκάδα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Εξέλιξη Β' Ημιχρόνου

46' Ωραίο σουτ του Σιατραβάνη, λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασόπουλου'

59' Ο Μπουμάλ εκτελεί το κόρνερ, κεφαλιά του Μπακομήτρου, μπλοκάρει δύσκολα ο Χουάντερσον.

81' 1-1: Γκολ: Ο Οχάτζα παίρνει το ριμπάουντ απο ην ασταθεί απόκρουση του Χουάντερσον και κάνει το 1-1

Εξέλιξη Α' Ημιχρόνου

1' Ωραίο σουτ του Σκόρτσα, απομακρύνει δύσκολα ο Αθανασόπουλος

19' Εκτελεί το κόρνερ ο Πουρτουλίδης, κεφαλιά του Παπαστεριανού, αποκρουει δύσκολα σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος

23' Ο Πουρτουλίδης εκτελεί το φαουλ, η μπάλα πάει να καταλήξει στα δίχτυα, όμως ο Αθανασόπουλος διώχνει σε κόρνερ.

39' 1-0. Ο Τσιλιανίδης κάνει το σουτ, η μπάλα κόντράρει σε παίκτη του Ηρακλή Ψαχνών και καταλήγει στα δίχτυα του Αθανασόπουλου

Εντεκάδες

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Παπαστεριανός, Κοντέων, Πουρτουλίδης, Σκόρτσα ( 62' Παληγεώργος) , Ζάχορα  ( 73Χιονίδης),  Ινζόγλου, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης  (79' Κουρούπης)

Ηρακλής Ψαχνών (Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζάνης, Μπακομήτρος (76' Οχατζα) , Καλαϊτζίδης ( Βιγιαρέχο), Γκεμίσης, Β.Πατσατζόγλου, Μπουμάλ, Μπγκαγκουιντί, Σταμάτης (41'Τσούτσης), Χ. Πατσατζόγλου

Αλλαγές

Ηρακλής: Κολίτσης, Κουρδάκης,  Κραγιόπουλος, Αποστολίδης,

Ηρακλής Ψαχνών: Αγγελόπουλος, Νικολόπουλος, Ντινιωτάκης, Τσιμότζι

Κάρτες

κίτρινες: Πουρτουλίδης, Ινζόγλου, Παπαστεριανός
Διαιτητής Α' Ανδρέας Παπάς ( Αθηνών)

Βοηθοί: Ελευθερίου (Αθηνών), Απτόσογλου (Αθηνών)
4ος: Αντωνίου (Αθηνών)

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ