Χαμηλά το κεφάλι, και δουλειά για το 2/2. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Χαμηλά το κεφάλι, και δουλειά για το 2/2.





Ο Ηρακλής μπορεί να πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στον Ταύρο απέναντι στον Φωστήρα, όμως για να αυξήσει τις ελπίδες του για άνοδο θέλει ακόμα πολύ δουλειά, και τα μυαλά χαμηλά. Το 2/2 κόντρα σε Νίκη Βόλου και Φωστήρα έβαλαν για τα καλά τον Ηρακλή στο παιχνίδι της ανόδου, πράγμα το οποίο ανεβάζει τον πήχη και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές ενόψει των δύσκολων εντός έδρας αγώνων.

Η παρουσία του Ηρακλή στα τελευταία παιχνίδια είναι αυτή που πρέπει. Στην κατηγορία όπου αγωνίζεται ο Ηρακλής δεν θέλει καλό ποδόσφαιρο, αλλά το αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα φέρνουν την άνοδο. Δυο παιχνίδια στο Καυτανζόγλειο ακολουθούν, και ο Ηρακλής θέλει να συνεχίσει την δικιά του αντεπίθεση προς την κορυφή, αλλά για να γίνει αυτό, θέλει απόλυτη προσοχή αλλά και πολύ δουλειά. Διότι η δουλειά φέρνει το αποτέλεσμα.

Το -1 από τον Ηρακλή Ψαχνών, μπορεί να γίνει +2 για τον Ηρακλή την Κυριακή. Η ομάδα των Ψαχνών δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όπως και καμία ομάδα στα play off. Ο Ηρακλής Ψαχνών έχει καλούς ποδοσφαιριστές με κορυφαίους τους ξένους του, όπου Μπουμάλ φέτος πραγματοποιεί μια πολύ καλή χρόνια, έχοντας πάρει από το χέρι την ομάδα του Θωμά Γράδα για να την ανεβάσει κατηγορία.  Όπως και ο επόμενος αντίπαλος του Ηρακλή που έχει κάνει αρκετές ζημιές σε ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Τα Χανιά έκαναν μεγάλο διπλό στα Ψαχνά και ατενίζουν το μέλλον αισιόδοξα αφού έχουν 11 βαθμούς.

Από την πλευρά του ο Ηρακλής πρέπει να έχει το κεφάλι χαμηλά και να συνεχίσει την δουλειά. Γιατί αυτή η δουλειά με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο φέρνει αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα αυτά ήρθαν και με λίγη τύχη, αλλά ο Ηρακλής έχει το δικαίωμα και αυτός μια φορά να έχει την τύχη με το μέρος του, καθώς δεν την έχει πληρώσει και λίγες φορές στο φετινό πρωτάθλημα.

Ψυχολογία υπάρχει πλέον, και αυτό που απαιτείται είναι η συνέχεια της αντεπίθεσης ούτως ώστε στο τέλος να έρθει η πολυπόθητη άνοδος στην Σούπερλιγκα.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ