''Cabezas Suben'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

''Cabezas Suben''


Ο Ηρακλής κατάφερε και απέδρασε από την έδρα του Φωστήρα με 0-1, χάρη σε γκολ του μικρόσωμου 'Εντσο Σκόρτσα , ο οποίος ξαναπέτυχε γκολ με κεφαλιά. Πλέον ο Ηρακλής απέχει 1 βαθμό από την τρίτη θέση, και τέσσερις από την πρώτη, έχοντας δυο παιχνίδια συνεχόμενα στην έδρα του κόντρα σε Ηρακλή Ψαχνών και Χανιά.

Οι κυανόλευκοι πέτυχαν αυτό που ήθελαν στον Ταύρο, και ατενίζουν πλέον το μέλλον με αισιοδοξία. Το γκολ του Σκόρτσα έδωσε το σύνθημα ότι ο Ηρακλής επανέρχεται πιο δυνατός, αλλά και πιο προσεκτικός ενόψει της συνέχειας των play off. Μπορεί η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου να πέρασε δύσκολες στιγμές, όμως ήταν αυτή που στο πρώτο ημίχρονο που σπατάλησε τις ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα. Ο γηπεδούχος Φωστήρας είχε το δοκάρι με τον Γκίνο στο 47', αλλά από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Ουρουγουανός επιθετικός. Ο Σκόρτσα πήρε την θέση του Χιονίδη, και έκανε αυτό που έπρεπε. Στο 58' λεπτό η σέντρα του Κοντοδήμου βρήκε στο κεφάλι του Σκόρτσα ο οποίος έκανε ένα εντυπωσιακό άλμα το οποίο θα ζήλευαν και αρκετά ψηλότεροι επιθετικοί.  Ο Ουρουγουανός έψαξε κι άλλο γκολ, όμως στο 70' λεπτό το σουτ που επιχείρησε η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, και στο 71' ακόμα ένα σου του βραχύσωμου επιθετικού κατέληξε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μοσχονά. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 78' λεπτό, όταν το σουτ του Μουστόγιαννη έδιωξε σε κόρνερ ο Χουάντερσον.

Η νίκη αυτή πρέπει να πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου για την συνέχεια, και όχι  να κομπάσουν. Αυτός ο Ηρακλής δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει, και στο τέλος να φτάσει εκεί που πραγματικά αξίζει και από όπου δεν έπεσε ποτέ. Το κεφάλι χαμηλά, διότι δεν τελείωσε τίποτα. Η δουλειά των ποδοσφαιριστών δεν σταματάει εδώ. Η αντεπίθεση ξεκίνησε, και πρέπει να συνεχιστεί!

Y.Γ: Μετάφραση τίτλου (σ.σ κεφαλιά ανόδου)

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ