τον 33χρονο Μάνο Σέργιο της ΑΠΕ Αντιρρίου θέλει ο ΙΒΑΝ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

τον 33χρονο Μάνο Σέργιο της ΑΠΕ Αντιρρίου θέλει ο ΙΒΑΝ


Και τον 33χρονο Μάνο Σέργιο της ΑΠΕ Αντιρρίου "κάλεσε"  ως "24ο παίκτη" ο Σάντος για το Μουντιάλ…

 Με μια μεταγραφή που θα είναι φτηνή και με παίκτη της εθνικης!Το θεμα δόθηκε στον Άγγελο νΑ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ.


Αν η 30αδα των προεπιλογών του Φερνάντο Σάντος επεφύλαξε εκπλήξεις , η 24η του επιλογή για το Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι σίγουρα μία βόμβα και μάλιστα πρώτου μεγέθους.
Ο Μάνος Σέργιος είναι η  απίθανη επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού της εθνικής ομάδας στην λίστα των παικτών για το επερχόμενο Μουντιάλ. Ο άγνωστος έως σήμερα ποδοσφαιριστής έρχεται να γίνει για πρώτη φορά ο 24ος παίχτης της Εθνικής ομάδας.  Αν και ο ίδιος έπεσε από τα σύννεφα για την τεράστια αυτή ευκαιρία ζωής που του δίνεται όμως ασφαλώς και πετάει από τη χαρά του στους επτά ουρανούς για αυτή  και δηλώνει έτοιμος για το μεγάλο ταξίδι από το δικό μας… Ρίο στο μαγικό Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.
Και είναι πανέτοιμος να αφήσει τις υπερωρίες που βάραγε τα τελευταία χρόνια χαμένος στην εργασιακή και ποδοσφαιρική του ανωνυμία και να βρεθεί στο στρατόπεδο της εθνικής Ελλάδας για το  παγκόσμια κορυφαίο ραντεβού της μπάλας.
Έτσι η μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών στις κλήσεις των Εθνικών ομάδων που συμμετέχουν σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ελληνική! Και ο σύντομα διάσημος ανά τω πανελλήνιο  (και γιατί όχι μόνον ;) Σέργιος εγκαταλείπει την μέχρι σήμερα ανωνυμία του για γίνει  και αυτός σύμβολο του μουντιαλικού ποδοσφαιρικού ονείρου της πατρίδας μας.  Και να συμβάλει και αυτός από την πλευρά του στο να  είναι όσο γίνεται  πιο επιτυχημένο το  αγωνιστικό ταξίδι της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Βραζιλίας.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ