42.203 από Έβρο μέχρι Κάσο, Κρήτη, Καστελόριζο - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

42.203 από Έβρο μέχρι Κάσο, Κρήτη, Καστελόριζο

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει μέσα από τα "Πράσινα Γυαλιά" την Παναθηναϊκή ψήφο όλης της Ελλάδας!42.203 από Έβρο μέχρι Κάσο, Κρήτη, Καστελόριζο 

α απόνερα των φετινών εκλογών ακόμη μας βασανίζουν (τηλεοπτικά περισσότερο) και φαίνεται πως θα μας βασανίζουν για πολλά χρόνια , καθώς πρέπει να δεχτούμε πως η ελληνική νοοτροπία είναι εξαιρετικά δύσκολο ν’ αλλάξει. Το Παναθηναϊκό Κίνημα έκανε μια υγιή προσπάθεια για το καλό του συλλόγου, χωρίς προεκλογική εκστρατεία παχυλών ποσών (παρά μόνο με προσωπικές προσπάθειες των παιδιών που συμμετείχαν), χωρίς προσπάθεια …προβατοποίησης του κόσμου του Παναθηναϊκού.
Θέλοντας να κλείσουμε την εκλογική κουβέντα θα πρέπει να τονίσουμε πως υπάρχει ένα πραγματικό παναθηναϊκό φαινόμενο για έναν ουσιαστικά νεοσύστατο και χωρίς προβολή (παρά μόνο από ελάχιστα και συγκεκριμένα Μέσα) οργανισμό. Το ΠΑΝ.ΚΙ. ψήφισαν 42.203 άνθρωποι και το τρομερό της υπόθεσης είναι πως πήρε ψήφους σε όλες τις περιφέρειες της χώρας! Από τον Έβρο, ως την Κρήτη, την Κάσο και το Καστελόριζο.
 Χωρίς να θέλουμε να κάνουμε διαχωρισμούς είναι ασύλληπτο πως στην Κάσο από τους 659 κατοίκους που ψήφισαν οι 50 το έκαναν Παναθηναϊκά, ένα ποσοστό δηλαδή της τάξεως του 7.97% (πάνω από ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ, Ποτάμι, Ανεξ. Έλληνες κλπ.). Στο Μεγανήσι Λευκάδας το ποσοστό ήταν ακόμη μεγαλύτερο (8.32) με 62 ψήφους, στην Κεφαλονιά το 2.01% του νησιού συνιστά έναν αριθμό 450 ανθρώπων, ανάλογα ποσοστά (λίγο μικρότερα) και στη Σητεία για παράδειγμα.
Στην Αιτωλοακαρνανία 1232 άνθρωποι επέλεξαν μια παναθηναϊκή σκέψη, στην Αργολίδα 575, στην Άρτα 516, στην Αχαϊα 1254, στη Βοιωτία 634, στον Έβρο 988, στην Εύβοια 1189, στην Πάρο 138, στη Νάξο 149, στη Λήμνο 163, στη Λέσβο 286, στην Καβάλα 743, στο Ηράκλειο 999!
Η περιφέρεια έδειξε πως ο Παναθηναϊκός έχει κύτταρα σε κάθε γωνιά της χώρας. Στην Β’ Πειραιά υπήρξαν 990 ψηφοφόροι που έριξαν πράσινη ψήφο! Στην Β’ Αθήνας 8287!
Θα μπορούσαμε να γράψουμε για κάθε γωνιά και ίσως να αδικήσαμε κάποια παιδιά, ωστόσο, το παραπάνω δείγμα είναι μια προσπάθεια ν’ αποδείξουμε σε κάποιους που είναι απογοητευμένοι μετά την εκλογική μάχη πως αυτή ήταν μια υγιής προσπάθεια. Χωρίς πίεση, χωρίς εξαναγκασμούς και ψεύτικα διλήμματα. Μην στεναχωριέστε και μην πικραίνεστε όλη η Ελλάδα έριξε μια ματιά στην προσπάθεια σας. Εξάλλου, ο μεγάλος στόχος εξ’ αρχής ήταν να μπει το ΠΑΝ.ΚΙ. στον δήμο της Αθήνας για να πολεμήσει για τη Λεωφόρο. Και αυτό έγινε!
ΥΓ: Η κουβέντα για τις εκλογές έπρεπε να κλείσει όπως ξεκίνησε, παρότι το μυαλό όλων μας βρίσκεται στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας μπάσκετ.
.http://www.paoworld.gr/bloggers/dimitris-kontos/item/13267-42203-apo-evro-mexri-kaso--kriti--kastelorizo

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ