Οι άθλοι του Ηρακλή συνεχίζονται - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Οι άθλοι του Ηρακλή συνεχίζονται




Βλέπουμε ότι για ακόμα μια χρονιά το μεγάλο πρόβλημα του Ηρακλή είναι οι παράγοντες του. Παράγοντες που δεν κατάλαβαν ποτέ τι εστι Ηρακλής, τι πρεσβεύει το όνομα και η ιστορία του. Άνθρωποι που για ακόμη μια φορά πλήγωσαν χιλιάδες κόσμο, αλλά και τον άφησαν να αναρωτιέται μόνος του την επόμενη ημέρα.

Μιλάμε για όλο τον σύλλογο του Ηρακλή. Αφού κάτσουν στα έδρανα δίνουν τις υποσχέσεις αλλά και ένα ψευδές όραμα ώστε κάποιοι άνθρωποι να πιστέψουν σε αυτούς, όμως το αποτέλεσμα αυτών των δηλώσεων κρίνεται πάντα ανεπιτυχές λόγω των πράξεων. Ο Ηρακλής δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, και ούτε πρόκειται αν συνεχιστεί αυτό, διότι αν εξακολουθεί να γίνεται, τότε ο σύλλογος θα αργοσβήνει με τυπικές διαδικασίες (σ.σ. χρέη- γήπεδα στην πολιτεία). Αυτό δεν έγινε, αφού ο κόσμος της ομάδας δίνει αυτές τις σημαντικές ανάσες στον Ημίθεο.

Ανάσες που κρατάνε τον Ηρακλή ζωντανό με την ελπίδα για ένα μεγάλο αύριο στον σύλλογο. Αυτές τις πίκρες που έχει βιώσει ο κόσμος του Ηρακλή αν τις βίωνε άλλος σύλλογος με τέτοια ιστορία, ίσως να μην είχε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει. Αν αναφέρουμε τι έχει βιώσει από την αρχή της ιστορίας του ο Ηρακλής, τότε θα γράφαμε βιβλίο. Όπως οι υποβιβασμοί στα χαρτιά, όπου αρκετές ομάδες επωφελήθηκαν από τους υποβιβασμούς αυτούς, δίνοντας την ευκαιρία να πάρουν παίκτες κ.α. Και στο βόλεϊ μια από τα ίδια. Ο Ηρακλής σώθηκε στο ταραφλέξ, αλλά έπεσε αγωνιστικά λόγω της παραμονής του Παναθηναϊκού που κέρδισε την σωτηρία του στα χαρτιά.

Κάποιοι όμως που είναι εκτός οικογένειας Ηρακλή βάζουν όλα αυτά σε ένα τσουβάλι, δίνοντας την ευκαιρία σε ανθρώπους να κρίνουν τον σύλλογο, όχι όμως αυτούς που διοικούσαν ή διοικούν. 

Αυτός ο σύλλογος θέλει ιδέες και γνώμες που είναι εφικτές για υλοποίηση. Χρειάζεται τόλμη για να καθαρίσει την ''Κόπρα του Αυγεία''. Ο τωρινός Ηρακλής προσπαθεί να ξεπεράσει εδώ και πολλά χρόνια τον άθλο της Λερναίας Ύδρας. Δηλαδή όταν ξεπερνάει ένα πρόβλημα του μετά βγαίνουν αλλά δέκα. Αυτός ο άθλος θα ξεπεραστεί μόνο με πράξεις και ανθρώπους που καταλάβουν σε ποιον σύλλογο έχουν έρθει. Η εκμετάλλευση της περιουσίας προς όφελος του Ηρακλή θα είναι ένα μεγάλο βήμα ώστε να περάσει τον μεγαλύτερο άθλο. 

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης



ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ