Πάρτε παράδειγμα τον Λίμα! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Πάρτε παράδειγμα τον Λίμα!



Ο Ηρακλής σπατάλησε ακόμα μια ευκαιρία στην έδρα του, καθώς έφερε για ακόμα μια φορά ισοπαλία με 0-0, κόντρα στα Χανιά όπου στο τέλος παραλίγο να κλέψουν και το παιχνίδι. Ο Χουάντερσον έκλεψε την θέση του Ρίζου που θα ήταν MVP της αναμέτρησης. Ο Βραζιλιάνος έκανε τρεις απίστευτες αποκρούσεις κρατώντας τον Ηρακλή στην διεκδίκηση μιας θέσης στο μπαράζ ή και της ανόδου.

Κακά τα ψέματα ο Ηρακλής σπατάλησε δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια, και κοιτώντας την βαθμολογία ''χτυπάει το κεφάλι του''. Οι κυανόλευκοι πάλι είχαν τις ευκαιρίες με τα Χανιά να ανοίξουν το σκορ, όμως η αστοχία του Ζάχορα, όπως και η  ικανότητα του τερματοφύλακα των Χανίων  έδωσαν το βαθμό στους κρητικούς. Δυστυχώς οι κυανόλευκοι πληρώνουν την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς δεν έγιναν οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις ούτως ώστε η ομάδα να αποκτήσει μεγαλύτερη ποιότητα. 

Αυτά πληρώνει τώρα ο Ηρακλής! Οι κυανόλευκοι ήθελαν παίκτες έτοιμους για να δώσουν το κάτι παραπάνω στο αγωνιστικό επίπεδο, αλλά ο Όγιος είχε μεγάλες ευθύνες σε αυτό το κομμάτι. Τον Ιανουάριο είχαν δοθεί από έναν ανώνυμο φίλαθλο του Ηρακλή 125.000 ευρώ ώστε να κάνει η ομάδα μεταγραφές, όπως και να πληρωθούν και άλλες εκκρεμότητες της ΠΑΕ. Αντ' αυτού ήρθαν παίκτες ανέτοιμοι που δεν έχουν προσφέρει. Μπορεί να πήραν τις ευκαιρίες τους, αλλά μέχρι στιγμής κρίνονται αποτυχημένες, μάλλον από την αρχή θεωρούνταν αποτυχημένες. 

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια όμως,αφού ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Ο Ηρακλής έχει ακόμα πιθανότητες ανόδου και πρέπει να τις διεκδικήσει. Αρκετοί ποδοσφαιριστές δείχνουν να μην αντέχουν το βάρος της φανέλας του Ημίθεου, καθώς τους έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες που δεν τις έχουν εκμεταλλευτεί. Ο Βίτορ Λίμα έδωσε και την ψυχή του σήμερα, όπως και σε κάθε παιχνίδι μαζί με 4-5 ακόμα ποδοσφαιριστές οι οποίοι βοηθούν την ομάδα όσο μπορούν. Ο Πορτογάλος έρχονταν από τραυματισμό, όμως δίνει το παράδειγμα ότι πρέπει και οι υπόλοιποι να δώσουν τα μέγιστα σε αυτούς τους τέσσερις αγώνες. Ο Βίτορ έτρεξε και έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, βοηθώντας παράλληλα και στην μεσοεπιθετική γραμμή, διότι αρκετές μπαλιές περνούσαν από τα πόδια του.

Οι διαφορές είναι μικρές στην βαθμολογία, και με μια νίκη πάλι μπορεί να υπάρχει η ψυχολογία ώστε οι κυανόλευκοι να ξαναμπούν γερά στο παιχνίδι της ανόδου.

Το παράδειγμα του Λίμα πρέπει να το ακολουθήσουν κι άλλοι. Όλα γίνονται, δώστε και την ψυχή σας σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια ώστε η ομάδα να μπει τουλάχιστον στο μπαράζ! 


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ