Χαλάει ότι φτιάχνει - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Χαλάει ότι φτιάχνει






Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ηρακλή Ψαχνών, διότι οι αρκετές ευκαιρίες της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου δεν μπήκαν στο τέρμα, κάτι το οποίο τιμώρησε τον Ηρακλή στο τέλος του αγώνα. Το γκολ του Κοσμό Τσιλιανίδη δεν ήταν αρκετό στην προηγούμενη αναμέτρηση, όμως η πολυ καλή εμφάνιση του Ηρακλή πρέπει να είναι στα θετικά τα οποία δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Οι κυανόλευκοι θέλουν την νίκη σήμερα ώστε να πλησιασουν την πρώτη τριάδα των play off, καθώς θέλουν να ξαναμπούν γερά στο κόλπο της ανόδου. Στην αποστολή του Ημίθεου μπήκε μετά από καιρό ο Τάι, ενώ ο Σάββας Σιατραβάνης στάθηκε άτυχος, αφού ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών τον έστειλε εκτός για αρκετό καιρό, και έτσι δεν θα είναι σε θέση να βηθήσει την ομάδα μέχρι το τέλος των play off. Επίπλέον εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μπάμπα, Κοντέων, Ματσούκας, και ο Κηπουρός για αγωνιστικούς λόγους.

Η έκπληξη των φετινών play off λέγεται Α.Ο Χανίων. Τα Χανιά έχουν πραγματοποιήσει αρκετές καλές εμφανίσεις οι οποίες ήρθαν και με το αποτέλεσμα. Σήμερα έρχεται στην Θεσσαλονίκ για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα κρατήσει τα Χανιά στο παιχνίδι της ανόδου. Πολύ σημαντική απουσία για την ομάδα του κ. Σεροπιάν θα είναι ο Μαραγκουδάκης που στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων έκανε χατ τρικ. Εκτός έμειναν και οι Θεοδωρόπουλος, Γκούμας

* Σε παιχνίδια που ξεκίνησαν νωρίτερα για τα play off της Football League. Ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται μπροστά με 3-0 του Φωστήρα, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών προηγείτα με 1-0 του Αιγινιακού. Και τα δυο παιχνίδια βρίσκονται στο 55' λεπτό.

* Ο Ηρακλής Ψαχνών κάνει το 2-0 στο 65' λεπτό, ενών στον Βόλο παραμένει το 3-0 για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

* Τέλος και στα δυο παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε 4-0 τον Φωστήρα και έφτασε τους 17 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών έφτασε και αυτός στους 17, αφού κέρδισε τον Αιγινιακό με 2-0. Aμφότερες οι δυο ομάδες έφτασαν την Κέρκυρα και την Νίκη Βόλου όπου θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στις 19:30.

Εξέλιξη Α' Ημιχρόνου

13' O Ζάχορα κάνει το σουτ από πλάγια και αριστερά της μεγάλης περιοχής, όμως ο Ρίζος διώχνει σε κόρνερ.

23' Ο Λουκίνας κάνει την ατομική ενέργεια από τα αριστερά, μπαίνει στην περιοχή  κάνει και το σουτ, λίγο άουτ.

24' Ο Σκόρτσα κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

37' Ο Λουκίνας κάνει το σουτ, μπλοκαρει ο Χουάντερσον.

* 2-0. Η Κασσιόπη κάνει το 2-0 επι της Νίκης Βόλου


Εντεκάδες

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Λίμα, Ιντζόγλου (63′ Παληγεώργος), Πουρτουλίδης, Σκόρτσα (72′ Τάι), Τσιλιανίδης, Ζάχορα (79′ Χιονίδης).
Στον πάγκο είναι οι: Κολίτσης, Κουρδάκης, Κουρούπης, Τάι, Κραγιόπουλος, ΧιονίδηςΠαληγεώργος.
ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Ρίζος, Παγώνης, Μανωλάς, Χατζηισαίας, Παπατζίκος, Τσάτσαρης (71′ Καμπλιώνης), Πότσι, Τσάτσος (58′ Κονσταντίνοφ), Βασιλόγιαννης (83′ Ντος Σάντος), Πάγκαλος, Λουκίνας.
Στον πάγκο είναι οι: Μαρκαντωνάκης, Βαλλιάνος, Καμπλιώνης, Ντος Σάντος, Σκάρος, Κοσταντίνοφ, Πιθαρούλης.
Κάρτες
κίτρινες: Πότσι
κόκκινες:

Διαιτητής Α' : Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Ζυγούρης (Αιτωλοακαρνανίας)
4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ