Κανείς δεν πιστεύει ότι πουλάει. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Κανείς δεν πιστεύει ότι πουλάει.


Ο Ηρακλής δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αύριο στο Καυτανζόγλειο, αλλά αυτό που πάλι μπαίνει στο προσκήνιο είναι η πώληση της ΠΑΕ Ηρακλής. Όμως σε καμία περίπτωση δεν πιστεύει κανείς πλέον ότι ο Θόδωρος Παπαδόπουλος διαπραγματεύεται με άλλους ανθρώπους τον Ηρακλή.

Και ο κόσμος το έχει βιώσει αυτό.  Αρκετές φορές την φετινή χρονιά ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής ανέφερε τους Ιρανούς ως μια πραγματική λύση για την ομάδα, αλλά όλο αυτό το φιάσκο καθυστέρησε πολλά θέματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Όλοι ζήτησαν επίσημα χαρτιά για την διαπραγμάτευση που γίνεται με τον συγκεκριμένο όμιλο, όμως η απάντηση δεν ήρθε ποτέ με πράξεις.

Τώρα επανέρχεται ξανά η πώληση των μετοχών, και μάλιστα υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Θόδωρος Παπαδόπουλος μιλάει με αρκετές πλευρές για να δώσει την ομάδα. Πλέον  κανείς δεν πρόκειται να πιστέψει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, διότι ο κόσμος όταν ζήτησε διαφάνεια πήρε αδιαφορία, όπως και άφησε χρέος στην ομάδα.

Το χρέος έχει ονοματεπώνυμο και πρέπει αυτός που το δημιούργησε να το πληρώσει κιόλας. Η ομάδα δεν πρέπει να δοθεί σε ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να κάνουν έναν πραγματικό Ηρακλή. Έναν Ηρακλή πρωταγωνιστή, και όχι έναν Ηρακλή κομπάρσο στην Β' Εθνική όπως τον έχει ο Θόδωρος Παπαδόπουλος!

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ