Πολλά ανοιχτά μέτωπα στην ΠΑΕ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Πολλά ανοιχτά μέτωπα στην ΠΑΕ



Ο Ηρακλής τελικώς δεν τα κατάφερε να πετύχει την άνοδο, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι να χάσουν και ποδοσφαιριστές κλειδιά την φετινή περίοδο. Αυτό είναι το τελευταίο βέβαια, καθώς οι διοικητικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες μετά το τέλος των play off.

Η διοικητική ανυπαρξία του Ηρακλή υπήρξε καθ'όλη τη διάρκεια της περιόδου, αφού ο Θόδωρος Παπαδόπουλος αναλώθηκε στο θέμα των Ιρανών. Πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει στα όρια τους, όπως και ο κόσμος, και πρέπει άμεσα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας να βρει μια λύση. Σύμφωνα με την φημολογία των τελευταίων ημερών υπάρχουν δυο πλευρές που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από πλευράς ΠΑΕ.

Το χρέος μέρα με την μέρα θα μεγαλώνει, διότι υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα όσον αφορά ποδοσφαιριστές κ.α. Υπάρχουν αρκετοί μήνες που οι ποδοσφαιριστές ήταν απλήρωτοι. Παίκτες οι οποίοι έκαναν αρκετή υπομονή, άσχετα αν πρόσφεραν ή όχι στην ομάδα.

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει την επόμενη ημέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ποδοσφαιριστές που έδειξαν ότι έχουν το πνεύμα νικητή θα αποτελέσουν παρελθόν αν δεν πάρουν την διαβεβαίωση για τα οφειλόμενα τους. Έτσι όπως βαδίζει η ΠΑΕ μπορεί να αλλάξει όλο το ρόστερ από την νέα περίοδο.

Δεν μπορεί ο Θόδωρος Παπαδόπουλος να ηγηθεί του Ηρακλή. Ούτε ο κόσμος μπορεί να το αντέξει αυτό το μαρτύριο που περνάει ο Ηρακλής σε αυτές τις κατηγορίες.

Ακόμα ένα καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα καυτό, αφού στον Ημίθεο η επόμενη ημέρα είναι ένα ερωτηματικό. Και το ενδιαφέρον από άλλους ανθρώπους για την ΠΑΕ δεν υπάρχει. Αν θέλει ο Ηρακλής να διεκδικήσει κάτι από την νέα χρονιά, πρέπει να έρθει ένας άνθρωπος που να είναι οικονομικά δυνατός, και όχι μια δοκιμασμένη λύση η οποία να μείνει στα λόγια.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ