Γ.Σ ώρα μηδέν! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Γ.Σ ώρα μηδέν!



Οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα σκεπάζουν λανθασμένα το πρόβλημα που υπάρχει στον Γ.Σ Ηρακλής, διότι η μάχη για τον Ερασιτέχνη Ηρακλής πρέπει να ξεκινήσει εχθές! Σίγουρα το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ, αλλά ο Ερασιτέχνης είναι το παν σε ένα σύλλογο.

Σαφέστατα μπαίνουμε σε ακόμα ένα καυτό καλοκαίρι για τον Ηρακλή, αφού τα προβλήματα ολοένα και αυξάνονται, καθώς και το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει μείνει με αυτόματο πιλότο. Οι μάχες θα είναι σκληρές και ο καθένας από την μεριά του πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες του. Μιλάμε καθαρά για την Πολιτεία όσον αφορά τον Γ.Σ Ηρακλής. Αυτοί οι άνθρωποι που τρέχουν τώρα τα θέμα του Γ.Σ, αλλά και τα τμήματα είναι απλοί άνθρωποι της καθημερινότητας που προσπαθούν να βάλουν μια τάξη στον καταχρεωμένο Ερασιτέχνη.

Ο Γ.Σ Ηρακλής πλέον δεν αποτελεί κερδοσκοπικό όμιλο, όπως τον είχαν κάποιοι τα προηγούμενα χρόνια. Αυτά τα χρέη έχουν ονοματεπώνυμα, και πρέπει να παραστούν και να δικαστούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Ο Γ.Σ δεν ζητάει την διαγραφή του χρέους, ζητάει την παραδειγματική τιμωρία των ανθρώπων αυτών, και να ανοίξει το μπλοκαρισμένο ΑΦΜ ώστε τα έσοδα του Ερασιτέχνη σιγά-σιγά να αποπληρώνουν τις ατασθαλίες των προηγούμενων. Με μπλοκαρισμένο ΑΦΜ δεν πρόκειται να γίνει αυτό.

Όμως κάποιοι έχουν βάλει για τα καλά στο μάτι την περιουσία του Ηρακλή. Με την δικαιολογία ότι αν ο Γ.Σ Ηρακλής βάλει σε πλειστηριασμό τις εδαφικές εκτάσεις της περιουσίας του, τότε μπορεί να ελπίζει σε μια ενδεχόμενη μείωση των χρεών του.

Πριν τις εκλογές υπήρξαν αρκετά κόμματα τα οποία ήταν υπέρ του Γ.Σ Ηρακλής, και δεσμεύονταν ότι κερδοσκόποι δεν θα επωφεληθούν της περιουσίας του Ηρακλή (σ.σ. Σύριζα: http://bluearena.gr/%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BD%CE%B7%CF%82/desmefsi-siriza-gia-tin-periousia-tou-g-s-iraklis/, ΚΚΕ: http://www.egnatiapost.gr/thessaloniki/item/21307-%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81-%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%AE.html). Όμως τα λόγια είναι περιττά!

Κινδυνολογία πάντα υπάρχει, καθώς κανείς δεν ξέρει αν το αρμόδιο Υπουργείο αποφασίσει να δεσμεύσει την περιουσία του Ηρακλή χωρίς να λογοδοτήσει σε κανέναν. Ο κόσμος πρέπει να είναι στις επάλξεις και στο πλευρό του Ερασιτέχνη παρά την απογοήτευση της φετινής περιόδου ώστε να αποτρέψει το έγκλημα!


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ