Μη χαλάσετε αυτό που φτιάξατε! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Μη χαλάσετε αυτό που φτιάξατε!


Ο Ηρακλής απώλεσε ακόμα δυο βαθμούς στην έδρα του, όμως μπορούσε να τελειώσει πολύ νωρίτερα το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, αφού έχασε αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Αυτός ο Ηρακλής έδωσε πολλές ελπίδες ότι μπορεί να τα καταφέρει, διότι ήταν αρκετά πιεστικός, είχε και την θετική αύρα του κόσμου, κάτι το οποίο πρέπει να κρατήσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Πέντε παιχνίδια απέμειναν ακόμα, και απ' ότι φαίνεται  ο Ηρακλής δείχνει ικανός να τα καταφέρει, γιατί αυτό το πρόσωπο αναπτέρωσε τις ελπίδες για την άνοδο. Ο κόσμος έφυγε απογοητευμένος λόγω του αποτελέσματος, όχι για την αγωνιστική εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές. Η αντεπίθεση δεν σταμάτησε στα Ψαχνά, μπορεί να ήρθε ένα άτυχο αποτέλεσμα, αλλά αν η ομάδα συνεχίσει έτσι, τότε θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Ξεκινώντας από το παιχνίδι της Τετάρτης, Ο Ηρακλής καλείτε να φτάσει τους 16 βαθμούς, ώστε να πάει την Τρίτη 20 Μαΐου στο Αιγίνιο, και μαζί με τον κόσμο του να βάλει το ένα πόδι στην Σούπερλιγκα. Το αποτέλεσμα κόντρα με τον Ηρακλή Ψαχνών πρέπει να είναι οδηγός για την συνέχεια. Ένας οδηγός ο οποίος θα προσέχει τα σήματα, αλλά και τα φανάρια, ώστε να φτάσει η ομάδα στον φυσικό τους προορισμό που είναι η Α΄Εθνική. Γι' αυτό λοιπόν μέσα από την δουλειά διορθώνονται τα λάθη.

Ο κόσμος έβαλε το γκολ. Ήρθε η ώρα να βάλετε και εσείς ένα μεγάλο γκολ. Και δεν μιλάμε για έναn αγώνα. Αλλά ένα γκολ το οποίο θέλει να δει ο κόσμος στο τέλος των play off.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ