ΠΑΟΚΕλεγχόμενοι ρυθμοί - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΠΑΟΚΕλεγχόμενοι ρυθμοί

proponisi_mesimvria
Στην απολύτως τελική ευθεία της σεζόν μπαίνει η ομάδα με τρεις αγώνες σε διάστημα έξι ημερών και λογικά οι προπονήσεις ακροβατούν ανάμεσα στην ανάγκη για φυσική ετοιμότητα και την λογική της χαλάρωσης εκείνων που έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο.
Στην προπόνηση που μόλις ολοκληρώθηκε οι εντάσεις ήταν ελεγχόμενες και όσοι αγωνίστηκαν προχθές ακολούθησαν πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης με ασκήσεις τεχνικής στο γήπεδο και παθητικής με φυσιοθεραπείες, μασάζ και υδροθεραπείες.
Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα τεχνικής και τακτικής σε εντονότερους ρυθμούς. Οι Κατσουράνης και Λούκας δεν αισθάνονται ενοχλήσεις. Αντίθετα ο Βούκιτς αισθάνεται ενοχλήσεις στο δικέφαλο, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν δείχνουν να έχει υποστεί τραυματισμό και του συστάθηκε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης μέχρι να υποχωρήσει ο πόνος και κατά πάσα πιθανότητα δεν προλαβαίνει τον αγώνα της Κυριακής. Μαντούρο και Χούσεν ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Μόνος του προπονήθηκε και ο Στοχ με χαλαρό τρέξιμο, με τις ενοχλήσεις να μην έχουν υποχωρήσει.
Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 2 στην Τούμπα και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ