Φοβού τον νέο ''Φουκάκη'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Φοβού τον νέο ''Φουκάκη''



Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών και θέλει μόνο την νίκη ώστε να μπει για πρώτη φορά στην τριάδα των play off. Οι κυανόλευκοι μετράνε επιστροφές για τον αγώνα της Κυριακής, αφού ξαναμπήκαν σε ρυθμούς προπονήσεων Ζάχορα και Παπαστεριανός. Για ακόμα μια φορά απών θα είναι ο Τάι, αλλά και ο Ματσούκας ο οποίος έχει τιμωρία από την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στον αγώνα με την Νίκη Βόλου.

Η ανησυχία στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι δεδομένη μετά από την ανακοίνωση του Ηρακλή Ψαχνών για την διαιτησία. Ο διαιτητής Ανδρέας Παπάς θα διευθύνει την αναμέτρηση της Κυριακής, και στον Ηρακλή δεν ακούστηκε και με τον καλύτερο τρόπο. Αφού στο πρώτο παιχνίδι πάλι η ομάδα των Ψαχνών είχε εκδώσει ανακοίνωση για την διαιτησία, πράγμα το οποίο βρήκε θύμα τον Ηρακλή. Και μιλάμε βέβαια για τον κ. Φουκάκη.  Ο Ηρακλής είχε αρκετά παράπονα από το παιχνίδι στα Ψαχνά, αφού δεν του δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι, όπως και ο διαιτητής του αγώνα κ. Φουκάκης έβαζε τον Ηρακλή στην περιοχή του αρκετές φορές με λάθος σφυρίγματα.

Αυτή η ανησυχία επικρατεί στον Ηρακλή. Όμως ας ελπίσουμε ότι ο διαιτητής της Σούπερλιγκα Ανδρέας Παπάς να κάνει σωστά την δουλειά του, και το παιχνίδι να κριθεί από τους 22 ποδοσφαιριστές.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ