Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις με την ''Ηρακλής Αναγέννηση'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις με την ''Ηρακλής Αναγέννηση''


Ούτε εχθές υπήρξε κάποια συμφωνία ανάμεσα σε Θόδωρο Παπαδόπουλο και τους ενδιαφερόμενους της ''Ηρακλής Αναγέννηση''. Μέσα σε όλα αυτά αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ηρακλή έχουν δεχτεί προτάσεις από άλλες ομάδες και βλέπουν με καλό μάτι την αποχώρηση τους από την ομάδα του Ημίθεου, αφού η καθυστέρηση που υπάρχει τους ωθεί εκτός Μίκρας.

Οι ενδοιασμοί ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν δίνουν στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή να αλλάξει χέρια. Μάλιστα οι δυο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν, αλλά ο κορεσμός αυτών των συναντήσεων δημιουργεί εκνευρισμό στους ανθρώπους της κίνησης ''Ηρακλής Αναγέννηση''. πόσο μάλλον στον κόσμο που δεν βλέπει ''φως''  για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ Ηρακλής.

Από την άλλη μεριά ο πρώην τεχνικός της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους της ''Ηρακλής Αναγέννηση'' για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, και μιλάει με όσους ποδοσφαιριστές έμειναν στον Ηρακλή και ακόμα δεν έφυγαν για άλλη ομάδα προσπαθώντας να τους καθησυχάσει ότι σύντομα θα αλλάξει χέρια η ΠΑΕ.

Σίγουρα τα πράγματα στην ΠΑΕ κυλάνε με μαθηματική ακρίβεια προς τον πάτο, διότι αν δεν αλλάξει σύντομα χέρια η ΠΑΕ, τότε στην Μίκρα δεν θα μείνει ούτε ένας ποδοσφαιριστής από το τωρινό ρόστερ. 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ